© Araklı Arı Haber 2023

Araklı Arakalespor Galibiyetle Başladı

ARAKLI ARAKALESPOR GALİBİYET İLE BAŞLADI..

Bugün Trabzon Beşirli Spor Kompleksinde Saat 16.00 da Arakli Arakalespor/Trabzon Iskofyaspor Kızlar Voleybol Müsabakasin'da Karşı Karşıya Geldi.

Voleybol Karşılaşması Arakalespor'un 3-1 Set üstünlüğü ile Sonuçlandı. Arakalespor Sportif Drektörü "Sercan Demirbağ" Sezonun İlk müsabakasini Kazandığımız için Çok Mutluyuz Bu Kızlara Sahip çikmaliyiz Zorlu Rakibi Kolay Geçtik, Destek Alırsak Daha iyi Olacağız İnşallah..
Kulübün Emektari Başarılı Antröneri "Fatmanur Özpınar" Hocamız'da Kazandığımız İçin Çok Mutluyuz Özverili İstekli çalışmamiz sonucu Buralara Geldik Daha iyi Olacağız İnşallah Kızlarıma Güveniyorum Dedi Tebrikler Arakalespor Tebrikler Kızlar..

Kulüp başkanı Arif Hacıalioğlu, "Trabzon İskofyaspor ile karşı karşıya gelen Arakalespor'da ter döken kızlarımızı en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Bu başarıda emeği geçen başta Antrenörümüz Fatma Özpınar Kurt, sporcularımız ve velilerimiz olmak üzere,  Araklı Belediye başkanımız Recep Çebi, ilçemizde ve Trabzon'da büyük emekler harcayan iş insanlarımızdan Vedat Yurtbay, Murat Sezgün, Yunus Taşkın, Muhammet Hüseyin Erbay ve desteklerini her daim arkamızda gördüğümüz ilçemiz sakinlerine bir teşekkürü borç biliriz. Tebrikler Arakalespor, Tebrikler Kızlar" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER