© Araklı Arı Haber 2023

Araklı Baycan Kız Öğrenci Evi Hizmetinizde

2017-2018 eğitim öğretim döneminde üniversitemizi kazanarak ilçemize gelen öğrencilerimizin talebi üzerine sunmaya başladığımız konaklama hizmetinde her geçen yıl biraz daha gelişim kaydederek ilerliyoruz.

 

Bir öğrenci evinde olması gereken bütün imkanları sunmakla beraber her eğitim döneminde hizmetlerimize kattığımız güncellemeler misafirlerimizle olan diyaloğumuzu dostane bir hale getiriyor, bilinçle oluşturduğumuz bu güzel ortamda misafirlerimizden aldığımız öneriler ve geri bildirimlerle daha da deneyimli bir hale geliyoruz, bu da verdiğimiz hizmetin kalitesini her geçen gün daha da yükseltiyor.

 

Misafirlerimizle el ele vererek koyduğumuz bu ilkelerle, başlangıcında bulunduğumuz 2023-2024 eğitim öğretim dönemine üniversite öğrencilerimizin neredeyse tamamını ağırlayabilecek kapasitemizle hizmetlerimizi daha da geniş alanlara taşımayı hedefliyoruz. İfadelerini kullanan Araklı Baycan Kız Öğrenci Evleri işletme sahibi İlyas Baycan sözlerine şu şekilde devam etti:

 

Şahsım ve ailem adına gayemiz; Üniversite eğitimi için Araklı Ali Cevat Özyurt Meslek Yüksekokulunu dolayısıyla ilçemizi tercih eden bütün öğrencilerimize ailelerinden hiç ayrılmamış gibi güvenli, sosyal ve yaşam kalitesi yüksek bir konaklama alanının yanı sıra ilçemiz adına güzel bir imaj sunmak ve idealleri olan genç misafirlerimize biriktirecekleri güzel anılar eşliğinde kaliteli bir eğitim dönemi ve kendi ayakları üzerinde durup ülkemizin çeşitli yerlerinde halkımıza hizmet ederken arkalarına baktıklarında özlemle hatırlayarak övgüyle bahsedecekleri bir Araklı, bir Araklı halkı sunabilmektir. Bu bağlamda çalışmalarımızı sürdürürken ilk günden bugüne dek hiçbir aşamada bizlerden desteklerini esirgemeyen Araklı Bld. Başkanımız Sn. Recep Çebi Bey'e, Yolgören Mahallesi Muhtarımız Sn. Yalçın Çebi Beye, Emniyet, Zabıta Müdürlüğü personelimize ve en çok da öğrencilerimize yaklaşımlarıyla ilçemizin hoşgörüsünü en güzel şekilde gösteren Araklı halkına teşekkürlerimizi iletmek de vefa borcumuzdur. Şeklinde cümlelerini tamamladı.

 

www.araklikizogrencievi.com.tr

www.arakliapart.com
"Araklı Kız Öğrenci Evi"

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER