© Araklı Arı Haber 2023

Araklı Erbakan Hocayı Unutmadı

Saadet Partisi Araklı Gençlik Kollari Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ı anma etkinlikleri kapsamında İlçe merkezinde fikir duvarı çalışması ve Erbakan'a özel basılan gazetelerin dağıtımını gerçekleştirdi. Benim için Erbakan temalı fikir duvarı çalışmasında vatandaşlar Erbakan ile ilgili fikirlerini yazdı.

 

Etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Araklı Gençlik Kollari Başkanı Miraç Yakupçebioğlu ; "Erbakan Hocamızın vefatının onuncu yıldönümünde , yurdumuzun dört bir yanında meydanlarda kurduğumuz fikir duvarı ile vatandaşlarımızın Hocamıza olan özlemini yazıya döktük .

 

Milli Gazetenin Hocamıza özel olarak hazırladığı gazeteleri Türkiye'nin her bir noktasında dağıtarak , hocamızın siyasi mücadelesini , fikir ve ideallerini daha çok insana ulaşmasını hedefledik . Gözlemlediğimiz nokta şudur ki halkımız Erbakan Hocamızı çok seviyor ve hayırla yad ediyor . Biz de diyoruz ki Erbakan'ı sevmek yetmez , Erbakan'ı anlamak ve gösterdiği istikamette gitmek gereklidir . " dedi

 

Ahmet Sungur

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER