© Araklı Arı Haber 2023

Araklı Osman Hocanın Başarısını Konuşuyor

Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi Başhekimi Osman Şener yaptığı başarılı cerrahi operasyonlarla adından söz ettiriyor.

 

Son olarak yaptığı Safra Taşı operasyonunda, Hastasının safrasından cevizden daha büyük bir taşı başarılı bir şekilde çıkarmayı başardı.

 

 Yine ayni hastadan fındık boyunda bir çok taşı temizledi. Bu hastalarda bu şekilde korkunç boyutta taşlar milyonda bir görülecek türden bu güven ve başarı bölgemizdeki hastaların başka hastane kapılarında sıra beklemesinin önüne geçiyor.

 

 alanında kendini defalarca ispatlamış olan Opr. Dr. Osman Şener başarılı sayesinde halkımızdan büyük teveccüh görmekte. Hastaları \"Güvenle Osman Hocadan hizmet aldıklarını, kendisini gerek görevinde gerekse kişilik olarak\" çok takdir ettiklerini belirtiyor.

 

 

Osman Şener bu başarılarıyla aynı zamanda Araklı Devlet Hastanesini sırtlamış durumda. Uzun yıllar verdiği hizmetle Hastanemizin ayakta kalmasını sağladı diyebiliriz. Bu görevi severek ve en uzun süre yapan Osman bey Araklı halkını çok seviyor. Halkımızda ona çok değer veriyor.

 

Araklı Arı Haber ailesi olarak kendisine teşekkür ediyor, görevinde ve meslek hayatında başarılar diliyoruz.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER