© Araklı Arı Haber 2023

Araklı Şehit Teğmen Mesut Uzun Şehadet Yıl Dönümünde Unutmadı

Şehit Piyade Ast. Teğmen Mesut Uzun Şehadet Yıldönümünde Unutulmadı

 

30.05.2007 yılında Şırnak Beytüşşebap’ta Bölücü Terör Örgütü Mensuplarınca patlatılan mayın sonucu şehadete eren, Araklı Turnalı (OS) mahallemizdeki Şehidimiz Mesut Uzun,Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Trabzon Şubesinin düzenlemiş olduğu Şehadet proğramında, Şehidimizin kabri başında Kuran-ı Kerim tilaveti okutup, Dualar ile andı.

 

 

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Trabzon Şube Başkan yardımcısı Gazi Mehmet SARI yaptığı açıklamada…

Ülkemizin birlik beraberliği ve güvenliği için,Bu günlerde çokça şehit haberleri alıyoruz.

 

 

Ordumuz ,Mehmetçiğimiz ülke içerisinde ve sınır ötesinde operasyonlarını sürdürmekte, Bizlerde şehit haberlerinin geldiği bu günlerde, Bu toprakların Vatan olmasında Şehadete Eren Şehitlerimizi unutmadık, Unutturmayacağız düşüncesiyle, Araklı İlçemiz Turnalı mahallemizdeki Şehidimiz Mesut UZUN’un şehadet yıl dönümünde, Dernek olarak program düzenleyip kabri başında dualar ile andık.

 

 

Şehadet proğramına katılan Araklı İlçe Bölük komutanımız sn. Seyit Özköksal’a ,Araklı Akparti Kadın kolları başkanı Meryem Halil ve yönetimine, Araklı Kaymakamlığı personeline, Şehit Ailelerimize ve Kahraman Gazi’lerimize şahsım ve Derneğimiz adına çok teşekkür ediyor,

 

 

Şehidimiz Mesut Uzun nezdinde bütün şehitlerimiz Rahmet minnet ve dua ile anıyorum. Diye açıklamalarda bulundu.

 

 

Bizde Araklı Arı Haber olarak bu anlamlı programı düzenleyen, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER