© Araklı Arı Haber 2023

Araklı'da 60 Yıl Üstüne Yenileniyor

DSİ Bölge Müdürü Fatih Kişi ve 221. Şube Müdürü Ahmet Alper Kaya ve teknik ekip Araklı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi’yi önce makamında ziyaret etti sonra sahaya indi. 

Başkan Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi, DSİ Bölge Müdürü ve beraberindekilerle Araklı’da DSİ ilgilendiren çalışmaları yerinde incelediler. 

Kaşıkçı-Yeşilyurt Grup Yolu köprüsünün yapım çalışmalarını yerinde gören Başkan Çebi ve DSİ Bölge Müdürü Kişi çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini ve en kıs sürede tamamlanacağını aktardı. 

Başkan Çebi yaptığı açıklamada: “Cumartesi-Pazar hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeni köprünün tamamlanmasıyla birlikte araç sirkülasyonu çok daha rahat bir şekilde sağlanacaktır. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Hayırlı olsun. DSİ Bölge Müdürümüz Fatih Kişi ve 221. Şube Müdürümüz Ahmet Alper Kaya, Belediye Başkan Yardımcımız Mahmut Danışmaz, Meclis Üyemiz Alican Gümüştaş ve teknik ekibimizle beraber diğer alanlarda da incelemelerde bulunduk. Tüm çalışmalarımızı yakından takip ediyoruz. Sayın Bölge Müdürümüze destekleri ve nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER