© Araklı Arı Haber 2023

Araklıda Ak Partiden Belediye Başkanı Aday Adayı Oldu

Araklı çamlıca dul mahallesinden bakanlık müfettişi Aydın Hacıalioğlu Araklı Ak Parti Belediye başkanı aday adayı oldu

Aydın HACIALİOĞLU Araklı Belediye Başkanlığı Aday Adayı Oldu

ÖZ GEÇMİŞ 1958 Yılında Araklı’da doğdum. İlkokulu eski ismiyle Dul Köyü ilk okulunda, yeni ismi Çamlıca Mahallesi .Ortaokulu Sürmene Lisesinin Ortaokul bölümünde, ,Liseyi Samsun 50 .Yıl Lisesinde tamamladım. Daha sonra sırasıyla, Gümüşhane Eğitim Enstitüsü sınıf öğretmenliği bölümü, Hacettepe Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi bölümü ve Karadeniz Teknik Üniversitesi iki yıllık iş İdaresi bölümünü bitirdim. Sırasıyla, Urfa ilinin merkez, Ordu ilinin Aybastı ve Trabzon ilinin Araklı ilçesinin değişik ilkokullarında okul müdürü ve öğretmen olarak görev yaptım. Milli Eğitim Bakanlığının açmış olduğu sınavları geçerek İlköğretim Müfettişi oldum.

İlköğretim Müfettişi olarak Erzurum, Trabzon ve Rize illerimizde görev yaptım. 2017 yılında Rize İlimizden ,Milli Eğitim Bakanlığının açmış olduğu sınavı geçerek Bakanlık Müfettişi olarak atandım. Yaklaşık yedi yıl Bakanlık Müfettişi olarak görev yaptım. Meslek hayatım boyunca bir çok teşekkür, takdir ödülleri aldım.

Devletimin bana emanet ettiği bu ulvi görevimi anlım açık bir şekilde kazasız ve belasız tamamlayarak emekli oldum. Evliyim, dört kız bir oğlum vardır. SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLER Geçirmiş olduğum zaman zarfında özellikle Mahallemde,(Cami ve lojmanının tadilatı, şadırvan yapımı ve çevre düzenlenmesi),yaylamızda ve azda olsa ilçemde hayır hasenat işlerinde yardımcı olmaya çalıştım.

Özellikle yoksul öğrencilerimizin geleceği için velileri ve kendilerine rehberli yatım, yapmaya devam ediyorum. Gümüşhane İli Merkez Boğalı Köyü şehitliğinin tescil ve sit alanı yapılmasında rehberliğini kendim yaparak Köy Muhtarına yardımcı oldum. Sosyal Platformda insana dokunabilmek için (insan odaklı ) konularda araştırma ve yazarlık yapmaktayım.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

TEL:05363566761

MAİL:aydinhacialioglu661@outlook.com

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER