© Araklı Arı Haber 2023

Araklı'da Baskan adayı Rasim Çebi'den çok sert tepki

Araklı muhtarlar derneği başkanı ve Ak Parti Araklı Belediye Başkan aday adayı Rasim Çebi, gündeme dair son gelişmelerle ilgili basın açıklaması yaptı

 

Rasim Çebi açıklamasında;

Araklımızda Ak Parti'den belediye başkan aday adayı olanlara ve diğer  tüm aday arkadaşlarımıza başarılar dileyerek sözlerine başladı.

 

Ortak sevdamız olan Araklı'da, birbirimizi kırmadan dökmeden güzel bir seçim yaşamamızı ümit ediyorum.

Bgün itibariyle Araklımızda ki yönetim kadrolarında görev yapan arkadaşlarımızın 31 Mart 2024 tarihi itibariyle görev süresi dolacak. Seçilmiş insanların öncelikle kendi partilerinden aday adayı olan tüm adaylara karşı samimiyetle bakmalarını ve eşit seviyede olmaları gerektiğini vurgulamak istiyorum.

 

Kendi partimiz adına Araklının benimsediği, ilçemizin 50 mahallesinde karşılığı olduğu ve günün her saatinde insanların ulaşabildiği, Araklının sorunlarını  hiç çekinmeden gündeme taşıyabildiği bir aday adayı arkadaşımızın partimizden Sn: Cumhurbaşkanımız tarafından aday gösterileceğini inanıyorum.

 

Görev süresi 31 Mart 2024 tarihinde bitecek arkadaşların sadece ve sadece bir aday adayı arkadaşımızı yanına alıp, aday olarak göstermesinin Araklımıza katacağı hiçbir şeyin olmayacağını belirtermek istiyorum.

 

Son söz olarak ; Eğer bir insan bir konuda açık bir taraf seçmeye kalkarsa, gerçekle ilgisi olsun ya da olmasın, işine en çok gelen tarafı seçer diyerek sözlerini tamamladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER