© Araklı Arı Haber 2023

Araklı'da Bayram Öncesi Başkan Ekibini Topladı

*Araklı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi Tüm Personelle Toplantı Yaptı*

Araklı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi belediye personeliyle toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Sefa Sarı, Mahmut Danışmaz ve meclis üyeleri katıldı. 

Toplantıya belediyede çalışan tüm personeller katıldı. Başkan Çebi hem Kurban Bayramlarını tebrik etti hem de ufak bir ilk yardım dersi verdi. 

Kurban Bayramı boyunca Araklı Belediyesi personellerinin hizmette aksama olmaması adına çalışma yapacağı belirtildi.

Başkan Çebi yaptığı açıklamada; “İlçemizin gelişimi için büyük bir özveri ve gayret ile çalışan mesai arkadaşlarımızla bir araya gelerek genel değerlendirme ve istişare toplantısı düzenledik.

Belediyemiz bünyesinde çalışan tüm personellerimizin Kurban Bayramını tebrik ettikten sonra, Güzel ilçemizi Dürüst ve Samimi belediyecilik anlayışı ile en iyi yerlere nasıl getirebileceğimizi konuştuk. Kurban Bayramında da hizmet etmeye devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimin şimdiden Kurban Bayramını kutluyorum. 

İlçemizi daha ileriye taşıma noktasında göreve geldiğimiz günden beri yoğun bir tempo ve büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Araklımızda her alanda müthiş çalışmalara imza atacağız inşallah.” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER