© Araklı Arı Haber 2023

Araklı'da Ekrem Reis'ten Son Dakika Açıklaması

Araklı Belediye Başkan Vekili Ekrem Reis’den son dakika açıklaması geldi. Ekrem Reis açıklamasında şu ifadeleri kullandı.

 

1Şubat Günü yapılan Araklı esnaf odası seçimlerinde yeniden seçilen Mevcut başkan seçilir seçilmez Şahsıma gönderme yapıp, sözde zafer sevincine kapılarak, Bizim Araklı da bir siyasetçi olup kendimizi Araklı'nın sahibi olarak gördüğümüzü ve bundan dolayı kendisi hakkında ileri geri konuştuğumu ve esnafın bana ders verdiğini söylemiş.

 

Bir kere biz onun bildiği lakabı Reis olanlardan değiliz Bizim ecdadımıza yüzyıllar evvel soy ismini Koca Osmanlı Devletinin verdiği Soyadı Reis olanlardanız dedi.

 

 

Biz kendimizi Araklı'nın sahibi falan görmüş değiliz Araklı'nın sahibi Araklı halkıdır. Ama Halkımızın de her zaman saygı duyduğu Devleti temsil eden Mülki amirleri ve Araklı halkının büyük bir kısmının teveccühü ile seçilmiş Şehremini Belediye başkanları vardır. Sizde esnafımızın bir kısmının teveccühünü kazanarak geldiğiniz oda başkanlığı, Milletin saygı duyduğu yukarda bahsettiğim Devleti temsil eden makam sahipleri hakkında sizin tabirinizle ileri geri konuşma hakkını vermez dedi.

 

 

Hatta iftira atmayı hiç vermez Ben de bu tavrınızı ötede beride değil, bizzat yine meslek odası başkanı arkadaşınızla, bu hassasiyetimi bu ilçede 45 yıla yakın halkımızla siyaset yapan ve sorumluluk taşıyan birisi olarak paylaştım. Şimdide halkımızla paylaşıyorum Temenni ederim ki esnafımın size tevci ettiği görevin dışına çıkıp İlçemiz Mülki amirleri ve idarecileri hakkında gerek sosyal medya ‘da gerekse sahada sözlü olarak sizin tabirinizle, ileri geri konuşamaz konuşmaz dedi kodu yapmaz görevinizi yapar, esnafımıza zarar verecek hal ve hareketlerde olmazsınız dedi.

 

 

 

İsmen kastedilerek, kıymetli Araklı esnafımızın nezdinde suçlandığımız için bu cevap hakkımızı kamuoyu ve esnafımızın bilgisine sunmak için kullanmak zorunda kaldık dedi.

 

 

Bu vesile ile esnafımızın yapmış olduğu oda seçiminin hayırlı olmasını diliyor, hürmet ve saygılarımı sunuyorum.

 

Ekrem Reis

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER