© Araklı Arı Haber 2023

Araklı'da Fatih Aktaş Muhtar Adaylığını Açıkladı

Araklı'da Fatih Aktaş Muhtar Adaylığını Açıkladı

AKTAŞ, KAYACIK MAHALLESİ MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 

Araklı'nın sevilen simalarından Fatih Aktaş, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Kayacık (Kizirnos) muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Mahalle sakinlerinin bir süredir aday olması konusunda kendisine telkinlerde bulunduğunu kaydeden Fatih Aktaş, “Yıllardır Kayacık (Kizirnos) mahallemizin eksiklerini görüyoruz. Kurum ve kuruluşlarla bağımız bulunduğu için iyi bir dayanışma içerisindeyiz. Bu dayanışma ile birlikte mahallemize güzel işler ve güzel projeler üretmek için mahalle halkının da isteğiyle muhtar adayı olmaya karar verdim.  Amacım hem yerel yönetimler hem de devlet kurumlarıyla işbirliği içerisinde olup, mahallem adına güzel işler yapmak istiyorum” dedi.

Amacının, Kayacık (Kizirnos) mahallesinin daha da gelişmesi ve mahalle sakinlerinin refahı için çalışmak olduğunu kaydeden Aktaş; "Herkesin söz sahibi olduğu, herkesin fikirlerinin değerli olduğu bir mahalle oluşturmak için aday olduğumu belirtmek isterim. Sorunlarınızı dinlemek, çözüm bulmak ve mahallemizi birlikte daha iyi bir yere taşımak için elimden geleni yapacağım. Sizlerin desteği ve katkılarıyla Kayacık (Kizirnos) Mahallesi'ni daha da ileriye taşıyacağımıza inancım tamdır. Mahallemizin itibarını artırmak, mahalle halkının haklarını korumak ve mahallemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için birlikte çalışacağız. Gençler, çocuklar, kadınlar, yaşlılar, engelliler ve tüm mahalle halkı için ayrı ayrı da projelerim var. Bu projelerimi de önümüzdeki günlerde mahalle halkımla paylaşacağım” ifadelerini kullandı.

 

Kayacık (Kizirnos) Mahallesi Muhtar Adayı Fatih AKTAŞ kimdir?

 

1984 doğumlu olan Fatih Aktaş, 43 yıldır Araklı'da esnaflık yapan Osman Aktaş'ın oğludur. Lise öğrenimini Araklı Lisesi'nde tamamlayan Fatih Aktaş, çeşitli vakıflar ve derneklerde yöneticilik yapmanın yanı sıra 15 yıldan bu yana Araklı'da, Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde çalışmakta ve  Araklı'da  spor alanında hizmet veren bir kulüpte 3 yıldır asbaşkanlık görevini sürdürmektedir. Fatih Aktaş, evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER