© Araklı Arı Haber 2023

Araklı'da vatandaş bıktı, Hergün aynı noktada aynı kazalar

Araklı'da vatandaş bıktı, Her gün aynı noktada aynı kazalar

Araklı Merkez'de  Çay Bahçesi Parkının yanından Büyük Camiye doğru giden 50 metrelik yolda hergün lastik patlaması, tampon kırılması ve lastik jantının hasar görmesi şeklinde sonuçlanan kazalar giderek artmaya başladı. Bugün aynı noktada iki ayrı araç ciddi hasar aldı.

 

VATANDAŞ BIKTI, AYNI NOKTADA AYNI TİP KAZALAR

Araklı'da Trafik sorunu en büyük gündem haline geldi. İlçe merkezine giriş olan Çay Bahçesinın yanı Büyükşehir belediyesi ekipleri tarafından daraltılarak tek şeride düşürülmüştü. Aynı noktaya sürekli araç park edilmesi araç yolunu hepten daraltarak kilitlenme noktasına getiriyor. Bu durumda kazalar kaçınılmaz oluyor.

 

BİR GÜNDE AYNI NOKTADA İKİ AYRI KAZA. HERGÜN AYNI OLAY

Belediyenin yolu dartlaması ve park yapılmasından dolayı hepten daralan yoldan ilçeye girenler sürekli kaza ediyor. Lastigin gümlediği ve jantların hasar gördüğü kazalarda araçların tamponlarıda parçalandığı oluyor.

 

ARAKLI MERKEZDE KİLİTLENDİ, GERCEK BİR UZMAN KONUYA EL ATMASI GEREKİYOR

ilçe merkezinde gerek Trabzon caddesinde son yaşanan ve Türkiye gündemine düşen olaylar, gerekse ilçe içinde kilitlenen trafikten dolayı vatandaş artık Araklı'nın trafik meselesinin en önemli gündemlerden biri olduğunu konuşur hale geldi.

Vatandaşlar konu hakkinda tam anlamıyla Uzman olan kişilerin ilçedeki trafik sorununa çöžüm üretmesini talep ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER