© Araklı Arı Haber 2023

Araklı’dan Tüm Karadeniz Bölgesine Et Sevkiyatı Yapıyor

Araklı’dan Tüm Karadeniz Bölgesine Et Sevkiyatı Yapıyor

Sercan ve Kerim Kardeşler Araklı’dan Tüm Karadeniz Bölgesine Et Sevkiyatı Yapıyor

Araklı Sanayi Sitesinden tüm Türkiye, Karadeniz bölgesine ve yurtdışına her sektörden sevkiyat yapılıyor. Sercan ve Kerim Akbulut kardeşler 216 dükkanlı Araklı Sanayi Sitesinde et sektörüne giriş yaptılar. Kaliteli hizmet anlayışıyla Sercan Et adı altında tüm Karadeniz Bölgesine ve burada bulunan resmi kurumlara et sevkiyatı gerçekleştiriyorlar. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, meclis üyeleri Mustafa Akgün, Selahattin Karabela, Alican Gümüştaş ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Küçükdurmuş Sercan Et tesisini ziyaret ederek çalışmaları yerinde gördü.

Başkan Çebi Araklı Sanayi Sitesinde müthiş işlerin yapıldığını ifade ederek; “Sercan ve Kerim Akbulut kardeşlerimizin et fabrikalarını ziyaret ettik. Araklı’dan Ordu, Giresun, Trabzon, Artvin, Rize, Bayburt başta olmak üzere tüm Karadeniz bölgesine et sevkiyatı gerçekleştiriyorlar. Karadeniz bölgesinde bulunan tüm resmi kurumlara da et sevkiyatını Araklı’dan yapıyorlar.

2019 yılında Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını gerçekleştirdiği Araklı Sanayi Sitemiz açıldığı günden beri büyümeye ve birçok sektörde ithalat ve ihracat yapmaya devam ediyor. Meclis üyelerimiz Mustafa Akgün, Selahattin Karabela, Alican Gümüştaş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Ismail Küçükdurmuş, Süleyman Ayçiçek ile et tesisini gezdik. Sercan ve Kerim kardeşleri bu başarılarından ötürü canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER