© Araklı Arı Haber 2023

Araklılı Başkan'dan Flaş Sözler Herkesten Büyük Destek Geldi

Araklı Şöferler Odası Başkanı Coşkun Kınalıoğlun’dan Araklı ARI Habere önemli açıklamalar yaptı. Kınalıoğlu açıklamasında şunları söyledi.

 

Sayın Federasyon Başkanı aşımı buldu futbolculara yapıldı bizler esnaf olarak bilmiyoruz.50 gündür çalışamıyoruz daha 1 ay önce Sayın Fatih Terim benim çocuklarımın sağlığı önemli diyordu.Sayın Muslera futbol oynanmaz diyordu şimdi ne oldu.

 

 

Sayın Nihat Özdemir Covid 19 u hiçe sayan federasyonu kınıyorum insan sağlığından daha önemli bir şey varsa Federasyon Başkanı ben sorumluluğu kabul ediyorum diyorsa o zaman bende esnafım bende tüm sorumluluğu kabul ediyorum.

 

 

Bizlerde esnaf olarak iş yerlerimizi açalım mesafe korumayalım.Camilerimiz kapalı iken dedin ki böyle bir karar alınıyor benim taksi,minibüs ,otobüs esnafım koltuk sayısı 5 iken 25 yolcu taşıyor o zaman bizlerde normal koltuk sayısıyla taşıma yapalım.Ne yazık ki bizler esnaf olarak çok canımız yanıyor.Evine 50 gündür ekmek getiremeyen çalışamayan esnaf varken bu alınan kara inanınki Trabzonspor’a karşı alınan karardır.Bu gün Trabzonspor lider olmasa ligler tescil olurdu.Avrupa da ligler nasıl tescil olduysa Türkiye’de de ligler tescil olmalıdır.

 

 

Nasıl baraj yapacak futbolcular mesafeyi koruyalım diyoruz ya bende Trabzon Araklı Şoförler Odası Başkanı olarak tüm üyelerin suçunu kabul ediyorum.Bizlerde işyerlerimizi açalım yolcumuzu taşıyalım Trabzon şampiyon olmasın diye salgın hastalığı hiçe sayan federasyonu kınıyorum.

 

 

Trabzon Araklı Şoförler ve Otomobiller Odası Başkanı Çoşkun Kınalıoğlu

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER