© Araklı Arı Haber 2023

Araklılı İYİ Parti Trabzon Gençlik Kolları Başkanı oldu

Araklılı İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı oldu

İYİ Parti Trabzon Gençlik Koları Başkanlığı görevine Araklı Ayvadere Aho Mahallesinden Alpaslan Şahintürk getirildi.

Alpaslan Şahintürk'ün basın açıklaması


Trabzon İl Başkanımız Sn. Azmi KUVVETLİ’ nin tavsiyesi, Genç Teşkilatlanmasından Sorumlu Başkan Yard. Sn. Onur HONDOROĞLU'nun teklifi ve Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER ‘ in olurlarıyla Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım.

Trabzon Milletvekilimiz Sn. Hüseyin Örs , Trabzon İl Başkanımız Sn. Azmi KUVVETLİ , Bölge Koordinatörümüz Sn. Doğan Çaylak , İl Başkan yardımcılarımız katılımlarıyla bizleri onure etmişlerdir.

Gençlerimizin, Türkiye’nin İYİ geleceği olan İYİ Partiye teveccühünü artırmak için Ben bu yolda yanımda gençler olmadan yürümem diyen İYİ ve Cesurlar hareketimizin lideri Genel başkanımız sayın Meral Akşener hanımefendinin ifade ettikleri gibi koltuk değil ayakkabılarımızı eskitmek için 18 ilçemizin gençlik kolları ile birlikte yürümeye Trabzon’da bulunan gençlerimizin her birine dokunmaya, onları anlamaya almış olduğumuz görev ve sorumlulukların bilincinde olarak gündüz yorulmadan gece uyumadan Türkiye’nin İYİ geleceği için İYİ Gençlik Trabzon teşkilatları olarak çalışmaya SÖZ veriyoruz.


İYİ Gençlik İYİ Gelecek !


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER