© Araklı Arı Haber 2023

Araklı'nın Başarılı Dernek Başkanı Adem Özer Görevini Devrediyor

Dağbaşı Haruska Derneği, Başkan Adem Özer öncülüğünde gerçekleştirdiği başarılı projelerle Araklı'da dikkat çekmişti. Dernek, harabe haldeki bir köy okulunu köy konağına dönüştürerek, benzer durumdaki okullar için örnek bir çalışmaya imza attı. Ayrıca, Çankaya Mahallesi'nde bulunan Osmanlı-Rus Harbi şehit kabrinin düzenlemesini tamamladı.

 

Adem Özer’in liderliğindeki dernek, Ramazan ayında başlattığı kampanya kapsamında 4 Yılda Yaklaşık 5000'den fazla ihtiyaç sahibinin sofrasına katkıda bulundu. Yüzlerce başarılı çalışmalarının ardından, Adem Özer’den önemli bir açıklama geldi.

 

Özer, “Dervişin de dediği gibi: ‘Millet seni beğense ne olacak, beğenmese ne olacak? Kimsenin cenneti yok ki seni cennetine koysun. Sen cennetin sahibine bak.’ Yaklaşık 5 yıldır dernek başkanlığı görevini yönetimdeki arkadaşlarımın destekleriyle sürdürdük. Bu süre zarfında birçok güzel iş başardık. Herkesin bu süreçte farklı görüşleri oldu; bilenler var, bilmeyenler var, eleştirenler var, takdir edenler de. Herkesin görüşüne saygı duyuyoruz. Detaya girmeyeceğim; biz bu görevi Allah rızası için üstlendik ve sadece karşılığını Rabbimizin vereceğine inanıyoruz.”

Özer, önümüzdeki dönemde yapılacak kongreye dair de bilgi verdi

“Allah nasip ederse kongremiz olacak. Kongre tarihini ilerleyen günlerde paylaşacağız. Bu süreçte ben aday olmayacağım. İnşallah, bayrağı devralacak kardeşimiz bizden daha iyi işler yapar ve biz de elimizden gelen gayreti gösteririz. Hakkınızı helal ediniz; bilerek kimseyi kırmak, üzmek gibi bir niyetim olmadı. Eğer yanlışlıkla kırdığım veya üzdüğüm bir kardeşim varsa, hakkını helal etmesini rica ediyorum. Benden yana tüm HARUSKA halkına hakkım helaldir. Allah’a emanet olunuz.” 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER