© Araklı Arı Haber 2023

Araklı'nın En Büyük Haber Sitesi Araklı Arı Haber

ARAKLI’da en çok takip edilen yerel siteleri arasında zirvede yer alan ARİHABER.NET, sosyal medyada da zirvede!


Yayın hayatına başladığı günden bu yana büyük beğeni kazanan, kısa zamanda hem Araklı’nın hem de Trabzon’un en çok ziyaret edilen internet sitelerinden biri olan ARI Haber  ARAKLI’da yayın yapan internet siteleri içerisinde en çok takipçi sayısına sahip Haber sitesi olmaya devam etti.


“Araklı'nın En büyük Haber Sitesi” sloganı ile yayın hayatına devam eden ARİHABER.NET, FACABOOK'ta 145 BİN ve İNSTAGRAM'da 13 BİN takipçiye ulaştı.

9 Milyon Aylık etkileşim ile rekor kıran Araklı Arı Haber Aylık ortalama 3.5 Milyon etkileşimle yayın hayatına devam ediyor.


Arı Haber,Trabzon’da haber yapan siteler arasında ise dikkat çeken bir sıralamada yer aldı.En çok takipçi ile Trabzon genelinde 2.Sırada yer alan ARI HABER Araklı’nın dünyaya açılan penceresi olmaya güçlü şekilde devam ediyor.

Tüm Araklı Haberlerini İHA (İhlas Haber Ajansı) Araklı temsilciliği ile takipçilerine ulaştıran Gazeteci Yusuf Genç ve ekibi Araklı'nın Haber ve Tanıtımı anlamında çalışmalarını sürdürüyor.

Gazeteci Yusuf Genç ve ekibi ile en doğru ve en objektif haberleri en hızlı biçimde sosyal medyada da aktaran editörlerimize, özel projeleri ile takipçi sayımızı hızla artıran ARİHABER.NET’i Sosyal Medyada da beğeni ve paylaşımlarıyla zirveye taşıyan tüm Trabzon ve  Araklılı okurlarımıza,takipçilerimize sonsuz teşekkürlerimizle...


Araklı Arı Haber - Ramazan Uzun

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER