© Araklı Arı Haber 2023

Araklı'nın Gençleri Değişim İstiyor

ARAKLININ GENÇLERİ, DEĞİŞİM İSTİYOR!
ŞAHİNTAŞ: “ARAKLI’DA DEĞİŞİMİ, GENÇLERLE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ!”
Saadet Partisi Araklı Belediye Başkan Adayı Şakir Şahintaş, Araklı’da değişimin gençlerle gerçekleşeceğini belirterek, “Geleceğimiz olan gençlerimiz, değişim istiyor. Umutlarını değişime bağlayan ve bunda da kararlı olan gençler, değişimin gelişmeyi de beraberinde getireceğini çok iyi biliyor” dedi.
Seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Araklı Belediye Başkan Adayı Şakir Şahintaş, açıklamalarda bulundu:
“Bir şehrin, bir ilçenin gelişmişliğinin en önemli göstergesi, oradaki gençlerin mutlu olması, yaşadıkları yeri terk etmek istememesidir. Eğer gençler yaşadığı yeri terk etmek istiyorsa, terk ediyorsa, bunun sorumlusu, o ilçeyi gençler için yaşanacak hale getirmeyen yönetimlerdir.”

“GENÇLERİMİZ İŞ VE SOSYAL İMKAN İSTİYOR”
“Seçim çalışmaları sırasında gençlerle konuşuyoruz, dertleşiyoruz. Maalesef gençlerimiz, Araklı’da yaşamak istemiyor! Nedenini sorduğumuzda, ilçede iş imkanlarının olmadığından, kaliteli vakit geçirebilecekleri sosyal ve kültürel mekanların, ortamların bulunmamasından şikayet ediyorlar! Gençlerimiz son derece haklı! Araklı gibi müsait bir yerde bugüne kadar sosyal ve kültürel yatırımların yapılmayışı, çok büyük bir eksikliktir.”

“GENÇLER DEĞİŞİM İSTİYOR!”
“Geleceğimiz olan gençlerimiz, her şeyin farkında ve değişim istiyor. Umutlarını değişime bağlayan ve bunda da kararlı olan gençlerimiz, değişimin gelişmeyi de beraberinde getireceğini çok iyi biliyorlar. Ben, bu seçimde sonucu, gençler belirleyeceğine, büyüklerini de değişim için ikna edeceğine yürekten inanıyorum.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER