© Araklı Arı Haber 2023

Bahar Ayvazoğlu Araklı'da Ziyaretlerde Bulundu

Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Araklı’da incelemelerde bulundu.

 

 

Ayvazoğluna ziyaretindeTrabzon Ak Parti İl Başkan Yardımcımız Kadem Çakıroğlu Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, İlçe Başkanı Şaban Bıyık eşlik etti.

 

 

Ayvazoğlu Araklı Yeşilyurt Mahallesinde incelemelerde bulunarak Muhtar Mustafa Demiray’dan bilgi aldı.

 

 

Ayvazoğlu Araklı Merkezde esnaf ziyareti yaparak esnafın sorunlarını dinledi. Bahar Ayvazoğlu geçtiğimiz günlerde vefat eden Araklı Ak Parti Araklı İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Serdan babasının vefatı nedeniyle Yeşilyalı Mahallesine giderek başsağlığında bulundu.

 

 

Son olarak Bahar Ayvazoğlu Hüseyin ve Coşkun kınalıoğlu kardeşlerin Araklı kaşıkçıda işlettiği fabrikayı ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

 

 

Ziyaret sırasın açıklama yapan Ayvazoğlu Hüseyin ve Coşkun Kınalıoğlu kardeşlerin işlettiği ,fabrik ve prefabrik köprü kirişleri, öngermeli köprü kirişleri,sanayi tipi prefabrik binalar ve alt yapı ürünleri alanında Doğu Karadeniz'de tek üretim yapılan En Yapı Prefabrik tesislerinde incelemelerde bulunup yetkililerden bilgi aldık.

 

 

Alanında uzman kadrosu ile ülkemizin , bölgemizin ve şehrimizin ekonomisine katkı sunan işletmede görev yapan tüm çalışanlara ve teknik kadroya teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER