© Araklı Arı Haber 2023

Başkan Adayı Çebi Her Zaman Vardık Bundan Sonrada Olacağız

Başkan Adayı Çebi Her Zaman Vardık Bundan Sonrada Olacağız

Araklı Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Rasim Çebi'den Araklı ARI Habere açıklamalarda bulundu.

Saygıdeğer Araklılı hemşerilerim. Önümüzdeki Araklı Belediye Başkanlığı aday adaylık sürecinde Ak parti aday adaylık başvurusunu yapmış bulunmaktayım. Bu süreçte bütün aday olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

 

 
 Niçin Rasim Çebi; Araklının sorunlarını her anlamda çekinmeden dile getiren sorunların çözümü odaklı bütün girişimleri yapan kişi olarak yönetime talip olduk. Biz sorunları vekillere veya bakanlıklara intikal ettirirken mevcut yönetimlerden tepkiler bile gördük. Hiç yılmadan mücadelemize devam ettik. 
Araklı kara dere yolu, tüm muhtarlar ve sivil toplum örgütlerinden imza topladık yolun stratejik önemini belirttik. Yol güzergâhında yaşanan kazaları resimli bir şekilde belgelendirerek sayın Cumhurbaşkanımıza, Ulaştırma bakanlığı ve İç işleri bakanlığına ilettik. ( 11.21.2018 Tarihli dilekçemiz.) 
 Araklı şehir stadyumu, yıllardır yıkık olan şehir stadımız için gerekli müracaatlarımızı yaptık iki sefer ihale olmasına rağmen ihale edilemedi inşallah en kısa zamanda ihale edilip en kısa zamanda sporcu gençlerimizi sahalarına kovuşturacağız. Ayrıca spor bakanlığında halen görevde olan şampiyon daire başkanımız Selçuk Çebi den  bizzat kendi talebim olarak, daire başkanı kardeşimizsin Araklıya gençliğe bir hediye bırak talebim üzerine Araklı çok amaçlı spor salonu tesisi yapılmaktadır.

  
 Araklı Anadolu öğretmen lisesi spor salonu yıllar önce kar nedeniyle yıkıldı yıllardır yapılmıyordu… sosyal medya paylaşımları ve  gerekli müracaatlar sonucu şuan yeni yapılmaktadır.


Karayollarından muhtarlarımıza mahallelerimiz adına asfalt talebinde bulunan ve muhtarlarımıza gücümüzün yettiği kadar asfalt alma başarısını göstermiş bulunmaktayım.

  
  Araklı Taş önü çöp tesisi yapımına karşı olan ve oradaki eylemlere katılan muhtarlardan birisiyim.  Hatta konuyu belediye encümenimiz Baki Malkoçoğlu İle birlikte İç İşleri Bakanımız Süleyman Soylu ya taşıyan ve Bakanlık nezihinde toplantı yapılarak çözün arayan biriyim. 


 Bunun gibi daha nice sorunların çözümünde kilit adam rolü oynamış doğruluktan şaşmamak adına bazen mevcut yönetimlerle de kötü olmayı göze almış bir kardeşiniz olarak önümüzdeki süreci iyi değerlendirmeniz gerektiği kanaatindeyim. 


Ayrıca 10 yıllık muhtarlık dönemin dede  görev yaptığım mahallemde de yaptığımız başarılı yatırımlarında unutulmaması gerektiğinin kanaatindeyim. 
Biz Araklı'da sorunlara çözüm ararken siz neredeydiniz..? 

 
Buradan tüm delege arkadaşlarıma şunu söylemek isterim birilerinin baskılarıyla başkan seçmeyin gönlünüzün sizi getirdiği yere gidin. Ben  hayatım boyunca herkesle etlik kimlik  ayırt etmeden iç içe yaşayan ve sorunlardan kaçmayan bir kardeşiniz olarak Araklıyı yönetmeye talip olmuşumdur. Taktiri önce Cumhurbaşkanımız ve Vekillerimize sonrada Araklı halkına bırakıyorum.

  SELAM EDER SAYGILAR SUNARIM.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER