© Araklı Arı Haber 2023

Başkan Baycan'dan Son Dakika Açıklaması

Başkan Baycan'dan Son Dakika Açıklaması

Araklı'nın ortak sorunuyla ilgili son dakika açıklaması


Yaklasık on yıldır Araklı'nın kanayan yarası haline gelen Arakli ilçe Stadyumu'nun perişan hali için Parti İYİ ilce Baskani Halit Baycan harekete geçti


Uzun yıllar Arakli'ya hizmet vermiş ilce stadyumunun yıkılıp darmadadın edilen durumu on seneyi aşkın süredir yapılmayı bekliyor. Araklı'ya yakışmayan ve ciddi bir sorun haline gelen durumu İYİ PARTİ Araklı İlçe baskani Baycan, sert ve ağır eleştirilerle gündeme taşıdı.

Baycan yaptığı açıklamada:

                     
"Araklı’ya bu görüntüler yakışmıyor beyler
Üçüncü ligde mücadele etmiş Türk futboluna önemli sporcular yetiştirmiş bölgemizde trabzon sporun alt yapısına sporcular vermiş bir spor kulübünün sahası bu halde olmamalı. Araklı spor tesisleri ve sahası kaderine terk edilmiş ibreti alem görsün diye fotoğrafları paylaşıyorum Araklı’yı yönetenler belki utanıp konuyu ele alırlar diye bu açıklamayı yapıyoruz.


Araklı her konuda olduğu gibi spor konusunda da geri kaldı tam sekiz yıldır Araklı ilçe stadı harabe halinde kaderine terkedilmiş şekilde bekliyor buradan söz veriyorum Araklıyı yönetenler bu stadı yapamayacaklarını bizlere söylesinler bizler yapılması için gerekli yerlerle görüşerek bu stadın yapılması için her türlü girişimi yapmaya hazırız.


Araklı kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Resimlerdeki harabe alanlar yapılmayı bekleyen stadın yapılmasıyla birlikte yeniden inşa edilecek olan şuan elektrik ve suyu olmayan kullanıma kapalı alanlardır altyapı ve a takım için soyunma odaları spor salonumuzun altındadır

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER