© Araklı Arı Haber 2023

Başkan Çebi Muhtarlarla bir araya geldi

Başkan Çebi Muhtarlarla bir araya geldi

Başkan Çebi, Muhtarlarla birlik, beraberlik, istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Belediye Başkanı Recep Çebi’nin muhtarlarla Rutin olarak düzenlediği birlik, beraberlik, istişare ve değerlendirme toplantısı Royale otelde gerçekleştirildi. Toplantı Başkan Çebi’nin yanı sıra Kaymakam Kürşad Karaca, AK Parti Araklı İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Araklı Muhtarlar Derneği Başkanı Rasim Çebi, 50 mahalle muhtarının katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Belediye Başkanı Recep Çebi, ilçede ki hizmetlerin lokal düzeyde daha etkili uygulanabilmesi için muhtarlar ile bir araya geldi. Mahalle muhtarlarına belediye binasında iletişim ofisi tahsis eden Başkan Çebi, “Muhtarlar belediye başkanlarının gözü kulağıdır. Muhtarlar ile istişare ederseniz, hizmetler daha verimli olur ve doğru yerlere ulaşır” dedi.

 

“SİZLER, BİZİM GÖZÜMÜZ, KULAĞIMIZSINIZ”

 

Düzenli olarak yapılan istişare toplantılarının Araklı’nın nabzının attığı her mahalleden en doğru ve kesin bilgi akışını sağlayarak koordineli çalışma imkânı sunduğunu söyleyen Başkan Çebi; birlik ve beraberlik içerisinde çalışma ve yerinde çözümler ile Araklı’ya hizmet etmek noktasında hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını vurguladı.

Tek tek söz alan muhtarlar; makine, ekipman ve yol çalışmalarında hiç bir problem yaşamadıklarından dolayı Başkan Çebi’ye teşekkür etti. Ayrıca Başkan Çebi, toplantı esnasında muhtarların kendisine yöneltilen sorularına da cevap verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER