© Araklı Arı Haber 2023

Başkan Çebi'den Örnek Davranış Gören Şaşırdı Kaldı

Başkan Çebi'den Örnek Davranış Gören Şaşırdı Kaldı

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi Direksiyona Geçti Görenler Şaşırdı Kaldı
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklı Şoförler ve Otomobilciler Odasına bağlı şoför esnafıyla Küçükderede bulunan durakta bir araya geldi. Burada şoför esnafıyla bir süre sohbet ettikten sonra direksiyona geçti.


Buluşma sonrasında Araklı’dan Trabzon'a ve Trabzon'dan Araklı’ya dolmuş şoförlüğü yapan Başkan Çebi'yi gören vatandaşlar şaşkınlık yaşadı.
"Başkanım Başkanlığınız gibi şoförlüğünüzde çok güzel" diyerek başkanın bu davranışından dolayı memnuniyet duyan vatandaşlar Başkan Çebi’yi tebrik etti.


Vatandaşlar yolculuk esnasında Başkan Çebi ile sohbet ederek hem dolmuşta yaşadıkları sorunları hem de beklentilerini dile getirdiler. Üniversite öğrencileri ise böyle bir çalışmanın çok güzel olduğunu gerçekten çok hoşlarına gittiklerini belirtti.
Trafik Denetleme noktasında görev yapan Polislerin yanında duran Başkan Çebi çikolata ve su ikramında bulunarak hayırlı vazifeler diledi.
Sonrasında yolcularını inmek istedikleri yerde bıraka bıraka Trabzon’a gelen Başkan Çebi burada aracını park ederek durakta bulunan şoförlerle çay içerek onlarla da sohbet etti.


Yolculuk boyunca Belediye Başkanı Recep Çebi’ye eşlik eden Araklı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Coşkun Kınalıoğlu durakta yaptığı konuşmada; ‘’Belediye Başkanımıza böyle güzel bir program yaptığından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Her zaman bizim yanımızda olmuştur. Bizde kendisine eşlik ettik. Yolcularımızdan gelen talepleri dinledik, onlarla sohbet ettik. Eksiklerimizi net bir şekilde tespit ettik. Bunu da şoför arkadaşlarımızla en kısa zamanda yapacağımız toplantıda gündeme getirip görüşeceğiz.’’ Dedi.
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi durakta bulunan Sürmene, Of, Araklı ve diğer ilçelerin şoförleriyle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra yolcularıyla birlikte Araklı’ya doğru hareket etti.


Başkan Çebi yolculuk sonunda yaptığı konuşmada; ‘’Bugün farklı ve güzel bir program yaptık. Direksiyon başına geçtik ve yolcularımızı ala ala Trabzon’a doğru hareket ettik. Vatandaşlarımız bizi direksiyon başında görünce şaşırıyor haliyle fakat çok mutlu oldular. Bizler göreve geldiğimizden beri hep insan odaklı anlayış içerisinde çalışmalarımızı yürüttük. Vatandaşımızdan asla kopmadık. Ev ve mahalle ziyaretleri, düğünler bütün faaliyetlere katılmaya asla kaçırmamaya özen gösterdik. Bunları yaparken keyif alıyoruz. Bizim lügatimizde yorgunluk, bıkkınlık, atalet asla olmadı. Bu tarz uygulamalar bizim içinde faydalı oluyor. İlk ağızdan sorunları daha iyi anlayıp çözümleyebiliyoruz. Şoför esnafımızın ve yolcularımızın dertlerini net bir şekilde anlıyoruz. Programda emeği geçenlere Şoförler Odası Başkanımız Coşkun Kınalıoğlu’na teşekkür ediyoruz. Bu tarz çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.’’ Dedi.



 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER