© Araklı Arı Haber 2023

Başkan Çebi'yi Ziyaret Ettiler

ARAKLI İDMAN YURDU, PROTOKOL ZİYARETLERİNDE

 

Gençlerimizi, boş zamanlarını ilgi ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirmelerini sağlayan eğitsel, sanatsal, kültürel, bilimsel ve sportif faaliyetlere yönlendirip, bireysel ve takım sporlarında müsabakalara katılarak ülkemize sporcular kazandırmak amacıyla kurulan Araklı İdman Yurdu Spor Kulübü, yaptırdığı formalar ile Araklı protokolüne ziyaretlerde bulunuyor.

 

Kulübün renklerini, Araklı ile özdeşleşmiş renkler olan “yeşil ve siyah” olarak belirleyen İdman Yurdu yönetimi, protokol üyelerinin isimlerinin yer aldığı yeşil-siyah formaları tüm protokol üyelerine önümüzdeki günlerde hediye etmeyi planlıyor.

 

İLK ZİYARET BELEDİYE BAŞKANI RECEP ÇEBİ’YE

 

 

Protokol ziyaretlerinin ilkini Belediye Başkanı Recep Çebi ile gerçekleştiren İdman Yurdu Yönetimi, ziyaretin ardından 61 numaralı kulüp formasını Çebi’ye hediye ettiler. Belediye Başkanı Recep Çebi, ziyaretle ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Araklı İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Sn. Kadir Çebi, Başkan Yardımcılarından Sn. Fatih Aktaş, Sn. Fatih Küçük, Genel Sekreter Sn. Ulvi Yakupçebioğlu, Antrenör Sn. Zeki Yakupoğlu bizleri ziyaret ettiler.

 

Kendileriyle verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Araklı’da spora ve spor camiamıza her daim destek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Gençlerimizin sportif faaliyetlerde daha aktif bir şekilde rol alması en büyük gayemiz. Araklı İdman Yurdu Spor Kulübümüze ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

 

Araklı İdman Yurdu Kulübü Başkanı Kadir Çebi, Araklı Arı Haber’e yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanımız ile bir görüşme gerçekleştirmiştik, bu görüşme neticesinde kulübümüzün kuruluşu ile alakalı resmi işlemleri tamamladık ve bugün kendilerini ziyaret ederek, kulüp formamızı takdim ettik.” dedi. Ayrıca önümüzdeki aylarda Olağan Genel Kurullarının olacağını ve çeşitli spor branşlarında sadece alt yapı olarak hizmet vereceklerini dile getiren Kadir Çebi, “profesyonel sporculuk geçmişi olan, bu işin mutfağından yetişmiş arkadaşlarımızdan kurulu yönetim kurulumuz, çok farklı bir bakış açısı ile Araklı halkının karşısına çıkacak ve inşallah Araklı’dan yetişen gençlerimiz ahlakları ve sportif başarıları ile Araklı’mızın markası olacaklar.” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER