© Araklı Arı Haber 2023

Başkan Solmaz İmamoğluy'la Görüştü ve Araklı'ya Davet etti

Araklı CHP ilçe Başkanı Solmaz İmamoğlunu karşıladı.
Araklı’ya Davet Etti
İstanbul Büyük Şehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu Gümüşhane’de bir dizi açılışlara katılmak için geldiği Trabzon Havalimanında Araklı CHP ilçe başkanı Mecit Solmaz ve yönetimi tarafından karşılandı. Başkan Solmaz yaptığı açıklamada şunları söyledi.
İstanbul Büyükşehir belediye başkanımız Ekrem İmamoğlu’nu Araklı örgütüm adına ve yönetimle beraber havalimanında karşıladık. İyi Parti Genel başkanı Meral Akşener’le beraber bugün Gümüşhane‘de bir okulun açılış törenine katılmak için Trabzon’a gelen Ekrem İmamoğlu’nu Trabzon’da karşılamaktan gurur duyduk. Trabzon’un evladı Ekrem İmamoğlu’na ayaküstü de olsa Araklı sorularının bazılarını dile getirdik.  Araklı’nın sorunlarını yakından takip ettiğini HES projeleri ve Taşönü çöp tesisinin halka verdiği sıkıntıları yakından takip ettiğini bizlere bildirdi. Daha önce de Araklı’da ağırladığımız Ekrem İmamoğlu’nu bir kez daha Araklı’ya davet ettim. İstanbul Büyükşehir belediye başkanı İmamoğlu inşallah en kısa zamanda Araklı’ya geleceğini söyledi. Araklı’da misafir etmekten gurur duyacağız. ‘’Geliyor gelmekte olan.’’ ‘’Her şey çok güzel olacak’’  Mecit Solmaz CHP Araklı ilçe başkanı
Ayrıca Milli Eğitim olarak Araklı’daki öğrencilerin 40- 50 kişilik sınıflarda oturduklarını dile getirdim.  Araklı’da büyük bir ilköğretim okulunun yapılmasını rica ettim.  İnşallah iktidara geldiğimizde bu sorunları da çözeceğini dile getirdi. Heyecanla ve merakla o günü bekliyoruz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER