© Araklı Arı Haber 2023

Bir Hafta İçinde İkinci Kavga Olayında Kan Aktı!

KTÜ Öğrencileri Yine Gündemde!
Bir hafta içinde İkinci Kavga Olayında Kan Aktı!

Sürmene'de Dolmuşçularla kavga Olayına karışan KTÜ Deniz Bilimleri Fakültesi Öğrencileri şimdi de Sağlık Bilimleri Öğrencilerini ve Sporcuları Darp Ettiler

AYNI OKULDAN, FARKLI BÖLÜMDEKİ ÖĞRENCİLERI HASTANELİK ETTİLER

KTÜ tarafından kendi bünyesinde heryıl düzenlenen turnuvada Sürmene Deniz Bilimleri ve Sağlık Bilimleri Fakteleri arasındaki müsabakada öğrenciler arasında çıkan kavgada kan aktı.

Aynı hafta içinde Sürmene'de dolmuşçu esnafıyla kavga olayına karışan gurup bu sefer aynı okuldaki öğrencilere ve sporculara saldırdılar. Çıkan kavgada darp edilen Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencisi M.E.Y kafasından ağır yaralanarak hastanelik edildi. Darp edilen öğrenci Hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre; Geçen hafta Sürmene'de şoförlerle kavga eden aynı gurubun öğrencilerinin karıştığı kavgada taraftar olarak müsabakayi izleyen gençler bukez sahaya girdi. Aynı okuldaki sporcuları darp ettigi ögrenildi.

Üniversiteye öğrenci olarak eğitim almak üzere gönderilen gençlerin aynı hafta icinde iki kez Türkiye Gündemine düşen kavga olayına karışmaları ve huzursuzluk çıkarmaları vatandaşlar tarafından tepki topladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER