© Araklı Arı Haber 2023

Bizim Tek Derdimiz, Araklı’nın Daha İyi Olmasıdır

Bizim Tek Derdimiz, Araklı’nın Daha İyi Olmasıdır
Saadet Partisi Araklı Belediye Başkan Adayı Şakir Şahintaş, siyaseti kişisel ikbal ve çıkar için yapmadığını belirterek, “Bizi tanıyanlar bilir. Biz, siyaseti şahsi çıkar ve hırs için yapmıyoruz. Siyasette iki gayemiz vardır, birisi Hakk’ın rızası, diğeri de halkımızın duasıdır” dedi.
Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Şahintaş, “Gittiğim her yerde, konuştuğum hemen herkeste, aynı şeyleri görüyor, duyuyorum. Araklı halkı bu yönetimden umudunu kesmiş! Araklının geleceği için değişimden başka seçenek görünmüyor. Halkımız da kararını vermiş, değişim istiyor” diyerek şöyle konuştu:

“HALKTAN YENİDEN YETKİ İSTEYENLER, ÖNCE TUTMADIKLARI SÖZLER NEDENİYLE HESAP VERMELİDİR” 
“Siyaset, sorumluluğu çok ağır, vebali çok yüksek bir iştir. Eğer, halka hizmet etmek için aldığınız yetkiyi, devletin size sunduğu imkanları bunca sene kullanmadıysanız, hâlâ “yapacağız, edeceğiz” diyerek aynı vaatlerde bulunuyorsanız, bu, halkın aklıyla alay etmektir! Madem yapacaktınız, onca sene niye yapmadınız? Bütün yetki sizdeydi, bütün imkanlar elinizdeydi! Elinizi tutan mı vardı? Halktan yeniden yetki isteyenler, önce, verdikleri sözleri neden tutmadıklarının, yaptıkları vaatleri neden gerçekleştirmediklerinin hesabını vermesi gerekir! Aynı partiyi temsil eden mevcut Başkan ve yeni aday, birlikte halkın huzuruna çıkmalı ve halka hesap vermelidir.”

“BİZİ TANIYARLAR BİLİR, SİYASETTE HİÇBİR KİŞİSEL BEKLENTİMİZ YOKTUR”
“Siyasetin amacı, halka hizmet etmektir. Biz de siyasete bu şekilde baktık, bakıyoruz. Hiçbir kişisel hırsımız ve beklentimiz yok, bizi tanıyanlar, bilenler, bilir. Bizim bu yola çıkmamızın tek nedeni, Araklımızın içine düştüğü bu durumdur. Araklılı hemşerilerimin bizden elimizi taşın altına sokmamızı istemeleridir. Bir Araklı sevdalısı olarak, ilçemizin yeniden ayağa kalkması için bu yola çıktık. Halkımızın ilgisi ve desteği, moralimizi yükseltiyor, bize güç veriyor. İnşallah 1 Nisan sabahı Araklı’da yeni bir sayfa açacak ve hep birlikte ilçemizi hak ettiği yere taşıyacağız.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER