© Araklı Arı Haber 2023

Çebi Belediye Başkan Yardımcısı Oldu

Çağrı Çebi İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkan yarımcılığına getirildi. Araklı Belediye çalışanların'dan İbrahim Çebi Çağrı Çebi'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak Çebi'yi tebrik etti.

1987 yılında Trabzon ' da doğdu. 2011 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Peyzaj Mimarlığı bölümünden mezun oldu. 2012 yılında Londra ' da ki Stratejik Yönetim ve Liderlik (Strategic Management and Leadership) eğitiminin ardından 2013 Yılında Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Bölge Sorumlusu olarak göreve başladı.

 

2015 Yılında Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Teknik İşler Büro Sorumlusu  görevinden, 2016 Yılında Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şefi olarak ve daha sonra 2019 Yılında Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Müdürü olarak ataması gerçekleşmiştir. Park ve Bahçeler Müdürlüğünün yanında, Nisan 2022 tarihinde atanmış olduğu Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini 6 ay süre ile yürütmüştür.Eylül 2022 tarihinde Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü olarak görevlendirilmiş 3 ay süre ile bu görevini yürütmüştür.

Aralık 2022 tarihinde atanmış olduğu Özel Kalem Müdürlüğünü yürütmektedir.Aralık 2023 tarihinde Fen İşleri Müdürlüğüne atanmış olup Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevinden ayrılmıştır.Halen Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcılığı, Özel Kalem Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü görevini yürütmekte olup; aynı zamanda 14.Dönem TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şubesi 2. Başkanlığı görevini yürütmektedir. Evli, iki çocuk babasıdır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER