© Araklı Arı Haber 2023

Cumhurbaşkanı Araklılı'yı O Göreve Getirdi

Cumhurbaşkanı Araklılı'yı O Göreve Getirdi

Trabzon Araklı Pervane Mahallesinden Nurallah Pervaneli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Antalya Vakıflar Bölge Müdürü olarak atandı.

NURALLAH PERVANELİ KİMDİR

1974 yılında Trabzon Araklı Pervane köyünde doğan Pervaneli ilkokulunu köyünde ortaokulu ve liseyi Trabzon’da okudu. Yüksek öğrenimini Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesinde, Eğitim Programları ve Öğretim alanındaki Yüksek lisansını Afyon Kocatepe Üniversitesinde tamamlamıştır.

Devlet memurluğu görevine Afyonkarahisar’da başlayan Pervaneli burada öğretmenlik, okul müdürlüğü ve ilçe milli eğitim müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur.

Başarılı çalışmalarından dolayı 2013 yılında Afyonkarahisar'da yılın öğretmeni seçilerek Afyonkarahisar’ı temsil etmiştir.
2015 yılında Afyonkarahisar Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü,2019 yılında Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl müdürü olarak görev yapmıştır.

Gençlik Ve Spor Bakanlığında Gençlik Ve Spor Uzmanı(Kariyer) iken Kültür Ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevine atanmıştır.
Pervaneli Evli ve 3 çocuk babasıdır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER