© Araklı Arı Haber 2023

Dünya'nın konuştuğu Araklılı Taraftar

Trabzonspor, Süper Lig’de 2021-2022 sezonunu bitime 3 hafta kala şampiyon tamamladı. Kutlamalarda çekilen görüntüler sosyal medyayı salladı. Elektrik direğine tırmanan Erenler Mahallesinden  Ziya Alemdar isimli genç adam yaşadığı sevinci şu sözlerle anlattı…

 

Trabzonspor, Süper Lig’de 2021-2022 sezonunu bitime 3 hafta kala şampiyon tamamladı. Kutlamalarda çekilen görüntüler sosyal medyayı salladı. Elektrik direğine tırmanan Ziya Alemdar isimli genç adam ise açıklamalar yaptı.

 

Trabzonspor bu sezon tarih yazdı... Süper Lig'de 2021-2022 sezonunu bitime 3 hafta kala şampiyon tamamladı. Şampiyonluk, başta Trabzon olmak üzere; Türkiye'nin dört bir yanında coşkuyla kutlandı.

 

Trabzon'daki kutlamalarda elektrik direğine çıkan taraftarın görüntüleri ise izlenme rekorları kırdı.

 

Tüm dünyanın konuştuğu  Ziya Alemdar isimli genç adam, açıklamalar yaptı.

 

Alemdar, şu ifadeleri kullandı: Biz maç bileti bulamadık. Dev ekrandan izlemeye geldik. Daha iyi izlemek için o heyecanı daha iyi tatmak için direğe çıktım. Direkt tırmandım. Kendimi yukarıya attım. Alttan sallayanlar oldu sonra başka direğe geçtik. Güzel bir atmosfer vardı.

 

9 gün sonra askere gideceğim. Kutlamalara katılamayacağım. Kupayı göremeyeceğim. Bu yüzden içim buruk.

 

Kutlamalarda direklere çıkacaklara tavsiye verecek misin sorusunu ise şöyle yanıtladı: Çok dikkat etmeleri lazım. Altta insanlar oluyor…

 

SABAH

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER