© Araklı Arı Haber 2023

Eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Araklı'da

Eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Araklı'da
Baskan Vekili Kınalıoğlu, Trabzon'dan gelen heyete Afette zarar gören  Araklı Ayvadere Mahallesini ziyaret etti

Trabzon Milletvekilleri Sn. Adil Karaismailoğlu, Sn. Vehbi Koç, İl Başkanı Sn. Sezgin Mumcu ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Hüseyin Kınalıoğlu Araklı’da yağıştan etkilenen bölgelerde gerçekleşen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Vekilimiz Sn. Kınalıoğlu olumsuzlukları gidermek adına çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirtti.

AYVADERE MAHALLESİ MUFTARI KERİM FİDAN'DAN AÇIKLAMA

Saygıdeğer Ayvadere halkım. Öncelikle yaşanan doğal afet nedeniyle hepimize geçmiş olsun. Bu süre zarfında tüm mahalle sakinlerimizin özverili ve canhıraş caba ve emekleri için teşekkürü borç biliyorum. Çalışmalarımız süresince tüm yetkililerden gördüğümüz ilgi için de mahallemiz adına hepsine teşekkür ediyorum.

Yaşanan afetin İlk dakikalarında itibaren sürekli irtibatta olan ve her türlü desteği veren belediye başkanımız Coşkun Çebi,belediye encümenlerimiz ve belediye ekibine teşekkür ediyorum. Ayrıca Trabzon büyükşehir belediye başkanımız Ahmet Metin Genç ve ekine minnettarlığımızı iletiyorum. Ayrıca bugün mahallemize gelerek çalışmaları yerinde inceleyen Ulaştırma ve Altyapı eski bakanı ve Trabzon milletvekili Adil Karaismailoğlu , ak parti Trabzon milletvekili Vehbi Koç , Trabzon ak parti il başkanı Sezgin Mumcu , ak parti , Trabzon Büyükşehir belediyesi daire başkanlarımız , Araklı ak parti ilçe başkanı Ahmet Serdan beylere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER