© Araklı Arı Haber 2023

Gençlerden Şahintaş'a Tam Destek

GENÇLERDEN ŞAHİNTAŞ’A TAM DESTEK
“ARAKLI’DA DEĞİŞİMİ ŞAKİR BAŞKANLA SAĞLAYACAĞIZ”
Saadet Partisi Araklı Belediye Başkan Adayı Şakir Şahintaş, iftar programında gençlerle bir araya geldi. Gençlerin yoğun bir katılım sağladığı programda Şahintaş, gençlere Araklı için yapacakları projeleri anlattı, fikirlerini aldı ve sorularını cevaplandırdı.
Programla ilgili açıklamalarda bulunan Şahintaş, şunları dile getirdi:
“Gençlerimiz eski kuşakların aksine, dünyayı izliyor. Gelişmeleri yakından takip ediyor. Soruyor, sorguluyor. Genç demek, heyecan demektir, enerji demektir, üretim demektir. Gençlik gibi bir cevheri değerlendiremeyen toplumların gelişip kalkınması mümkün değildir.”

GENÇLİĞİMİZİ İHMAL ETTİLER
“Gençlerimiz maalesef Araklı’da yaşamak istemiyor. Bunun en önemli sebebi, işsizlik ve sosyal imkanların yokluğudur. Bugüne kadar ilçeyi yönetenler, maalesef bunları dert etmemiş, gençlerimizi ihmal etmiştir. Biz gençlerimizin Araklı’da istihdam edilebileceği iş alanlarının açılmasına destek olacağız. Bu noktada turizme ayrı bir önem veriyoruz. Araklının geleceği, turizmdedir. Araklıda turizmin gelişmesi için bütün adımları atacağız.” 

ARAKLIYI GENÇLER İÇİN DE YAŞANABİLİR BİR İLÇE HALİNE GETİRECEĞİZ
“İşsizliğin yanında gençlerimizin en önemli sorunlarından biri de, sosyal ve kültürel imkanların yokluğudur. Turup bölgesini, çeşitli aktivitelerin yapılacağı eğlence ve etkinlik alanına dönüştüreceğiz. Yine sahilde yapacağımız projede de gençlerimiz için spor, eğlence, gezinti ve oturma alanları olacak. Bizim yönetimimizde Araklı, gençlerin yaşamaktan keyif aldığı bir ilçe haline gelecek.”

DEĞİŞİMİ GENÇLERLE SAĞLAYACAĞIZ
“Araklıda değişimi en çok gençler istiyor. Çünkü bu zihniyetten ilçeye, gençlere bir fayda gelmeyeceğini çok iyi biliyorlar. Bu noktada bize gösterdikleri ilgi ve duydukları güven, son derece değerli. Değişimi gençlerle sağlayacağız. Ve ilçemizi birlikte geliştirip kalkındıracağız.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER