© Araklı Arı Haber 2023

Kaymakam Göreve Başladı

Köprübaşı Kaymakamlığı'na atanan Elif Koz göreve başladı.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada "İçişleri Bakanlığının 30.04.2024 tarihli oluru ile İlçemiz Kaymakamlığına görevlendirilen Kaymakamımız Sayın Elif KOZ, 07.05.2024 tarihi itibariyle İlçemizdeki görevine başlamıştır"denildi.

Elif KOZ

Kaymakam Vekili

1998 yılında Sakarya'da doğan Kaymakamımız Sayın Elif KOZ; ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Sakarya'da tamamladıktan sonra Sakarya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur.

İçişleri Bakanlığı'nın 2022 yılında açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavında başarılı olarak 10 Nisan 2023 tarihinde Kütahya Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etmiştir.

İl merkez stajına müteakip 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketi nedeniyle Kahramanmaraş ili Onikişubat ilçesinde Koordinatör Kaymakam olarak görevlendirilmiştir. Akabinde Mülkiye Müfettişi refakatinde Teftiş Stajını Sakarya Valiliği Geyve, Pamukova ve Taraklı Kaymakamlığında, Kaymakam Refikliği Stajını da Koordinatör Kaymakam olarak Kahramanmaraş ili Onikişubat ilçesinde ve Hatay ili Antakya ilçesinde tamamlamıştır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER