© Araklı Arı Haber 2023

Lider Mobilya Başarıya Doymuyor

Araklı Kaymakamı Kürşad Karaca, Belediye Başkanı Recep Çebi, AK Parti Araklı İlçe Başkan Yardımcısı Adnan Alemdaroğlu, Emniyet Müdürü Veli Göçmen, Jandarma Komutanı Seyit Özköksal, Meclis Başkan Vekili Ekrem Reis, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Küçükdurmuş ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını gerçekleştirdiği Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren Lider Mobilya işletmesini ziyaret ettiler.

 

İstihdam ve ihracat anlamında mobilya sektöründe her geçen gün büyüme gösteren Lider Mobilya sahibi Yunus Taşkın çalışmaları ve yenilikçi düşünceleriyle ilgili kendisini ziyaret eden heyete sunum yaptı. Lider Mobilya sahibi Yunus Taşkın 17 personelinin bulunduğunu ve yurt içi ve yurt dışı birçok bölgede faaliyet gösterdiklerini belirtti.

 

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı açıklamada; ”Araklı ilçemizde bu denli bir işyeri ile hem istihdama hem de ihracata fayda sağlayan tüm iş insanlarımı elimizden geldiğince desteklemeye çalışıyoruz. Araklı’dan yerel ve ulusal ticarete omuz veren tüm iş adamlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Yunus Taşkın kardeşimiz burada çok güzel inovatif imalatlara yer veriyor. Kendisine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER