© Araklı Arı Haber 2023

Milletvekili Araklı için meclise gidiyor, Araklı'ya ihanet ediliyor

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Araklı Taşönü mahallesinde faaliyette bulunan Katı Atık Bertaraf Tesisi ile ilgili bölgeye giderek yerinde incelemede bulundu. Yaşanan kanuna aykırı çevre felaketini Meclise taşıyarak Araklı'nın hakkını arayacaklarına söz verdi.

 

İyi Parti Araklı İlçe baskanlığının davetiyle Araklının sorunlarına ortak olmak amacıyla Trabzon milletvekili Hüseyin Örs Araklı halkıyla buluştu.

Araklı Taşönü'nde Türkiye kamoyuna açıklamalarda bulunarak Çöp tesisinin kanun tanımayan yasalara aykırı çalışmasına dikkat çekti

Konuşmasında tesisin kötü koku yaydığını ve vatandaşların artık nefes alamayacak hale geldiklerini belirtti. Vatandaşar kapıya çıkamıyor, pencerelerini dahi açamıyor dedi. Ayrıca ruhsatlandırmada söz konusu tesisin sözde bir fabrikaymış gibi ruhsat veridiğine ve bu ruhsatlandırmada vahşi depolama havuzunun kesinikle kanuna aykırı olduğunu birkez daha  vurduguladı

 

Milletvekili Hüseyin Örs konuyu tekrar Türkiye Büyük Millet Meclisene taşıyacağını söyledi. Arakli'nın tüm sorunlarınyla en üst düzeyde ilgilenceklerini ve bunların çözümü için en yetkili makam olan TBMM ye kadar konuyu taşıyarak bu ilcenin hakkını arayacağını acıkladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER