© Araklı Arı Haber 2023

Muharrem İnce Araklı'da Çebi'yi Başkanlığa Getirdi

Memleket Partisi Araklı İlçe Başkanlığına Murat Çebi Getirildi.

 

Kongreye Davet

 

Genel başkanımız sayın Muharrem İNCE önderliğinde kurulan Memleket Partisi ,ülkemizin şu anda içinde bulunduğu ekonomik ve siyasi sıkıntıların en üst seviyede olduğu noktada akılcı va liyakat sahibi kadroları ile ülkemizi bu girdaptan çıkarmak için elini taşın altına koymuştur.

 

 

Bizlerde Trabzon il teşkilatı olarak başta Tabzon il başkanımız sayın Erkan ARMUTCU ,kurucu il başkanımız sayın İbrahim DEĞERMENCİ, ortahisar merkez ilçe başkanımız sayın Yasin ATMACA ve çok değerli ilçe başkanlarımızla beraber bu kutsal mücadelede görev almaya karar verdik.

 

Başta Türkiyemiz ve doğup büyüdüğümüz güzel Trabzonumuzun sorunları ve ihtiyaçlarını belirleyip,bu sorun ve ihtiyaçları akılcı proje ve fikirlerle ortadan kaldırıp,ülkemizin ve Trabzonumuzun gerçek potansiyelini ortaya çıkarıp,daha mutlu ve huzurlu bir ülke haline gelip gelecek nesillere emanetimizi layıkı ile teslim etmeyi hedefliyoruz.

 

Bizde Memleket Partisi Araklı ilçe teşkilatı olarak yönetim kadromuzla 21.10.2021 tarihinde genel kurultayımızı yaparak hedefe ulaşmak için mücadelemizi başlatma kararı aldık. Vatandaşlarımızın öncelikle bizleri tanıyıp parti tüzüğümüzü inceleyip diğer partilerle farkımızı anlamaları için 21.10.2021 tarihindeki genel kurultayımıza davet ediyoruz.

 

HER ŞEY DAHA GÜZEL BİR TÜRKİYE İÇİN. Murat ÇEBİ Memleket Partisi Araklı ilçe başkanı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER