© Araklı Arı Haber 2023

Muhtar Demiray Cumhurbaşkanımızın Haberi olsaydı bu Sıkıntıyı Çekmezdik

Araklı Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Mustafa Demiray'dan önemli açıklamalar geldi. Demiray Araklı ARI Habere yaptığı açıklamada şunları söyledi.

 

Vatandaşın abonelik isyanını dile getiriyoruz.

 

Özellikle Yaylalarda hayvancılık yapan insanların sorunlarını gidermek için 2017 yılı ve öncesi yapılan evler için imar düzenlemesi yapılmış vatandaşların yapı kayıt belgelerini almaları istenmişti.Bu çağrıya kulak veren insanlar gerekli ödemeyi yaparak belgelerini almıştır.

 

 

Fakat Devletin kurumları arasındaki çelişkiden dolayı buralarda yaşayan vatandaşlarımız elektrik aboneliği dahi

yapamamaktadır.

 

Elektrik kurumuna yaptığımız müracaatlar'da EPDK'nın olur yazısı bulunmasına rağmen Kurum bizi Tarım müdürlüğüne yönlendirmektedir.

 

 

Bu çelişki vatandaşı canından bezdirdi. özellikle bazı yaylaları siyasi baskıyla beraber abonelik yapan Elektrik kurumu diğer tarafta mağdur edilen insanları görmezden gelmektedir.

 

 

Mevcut Trafo aboneliği üzerinden çok yüksek faturaları insanlar ödemek zorunda kalıyor. Tabi ki bu sıkıntıları en çok yaşayan biz muhtarlar oluyoruz dedi.

 

 

Devletimizin bu adaletsizliği ortadan kaldıracak iradeyi ortaya koymasını bekliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı mızın bu sıkıntılardan eminim ki haberi yoktur Olsaydı zaten bu sıkıntıları yaşamazdık. Yetkililerden anlayış ve çözüm bekliyoruz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER