© Araklı Arı Haber 2023

Şimdi Herkesin Şapkasını Önüne Alıp Düşünmesinin Tam Vaktidir

Şimdi Herkesin Şapkasını Önüne Alıp Düşünmesinin Tam Vaktidir...

 

Hiç dikkat ettiniz mi doğal afetlerde yardımınıza ilk koşan UMKE ve 112 ekibiydi. Savaşlarda ve 15 Temmuzdaki hain saldırıda da bizler vardık yanınızda... Hani şu adını duyduğunuzda bile irkildiğiniz, bulaşıcı hastalıkları olan kişiler var ya, işte onların (belkide kirli elleriyle dokundukları) kimliklerini eline alarak muayene olmaları için kayıtlarını Veri kayıt Personeli açıyor. Akabinde DOKTORLARIMIZ sosyal mesafeyi hiçe sayarak muayenelerini yapıyorlar.

 

HEMŞİRE

 

arkadaşlarımız ise bu işlerin her aşamasında aktif olarak sizlerle temasta olup 7/24 takip, tedavi ve bakımınızı yapıyor.

 

Hani şu sizin görmekten tiksindiğiniz kan, idrar ve vücut sıvıları var ya onları TEMİZLİK PERSONELİMİZ eşliğinde laboratuvara gidiyor. tiksinmeden LABARANT ARKADAŞLARIMIZ testlerinizi çalışıyorlar. Bu sürede RÖNTGEN TEKNİSYEN ARAKADAŞLARIMIZ.filminizi çekiyorlar.

 

Temizlik Görevlisi ve Gazeteci. Hayati ÇEBİ Temizlik Personeli ve Güvenlik Veri Kayıt Çalışanları. Adına Yaptığı Açıklama' da İse Gurur Duyuyoruz Kendimizle Varlığımız'dan Haberleri olan ve Ama Hep Hiçe Sayılan Hor Görülen Temizlik Personelleri ve Güvenlik Veri kayıt Arkadaşlarımız'a Şimdilerde ise Virüs salgını Nedeniyle En çok İhtiyaç Duyuluyor .

 

Bizler Sizlerler İçin Buradayız Sizler İçin Hastane hijyenine Önem veriyoruz Bizler ise her Nöbet Çıkışımız'da Acaba bir virüs bulaştımı Korkusuyla Evlerimize gidiyoruz Acaba Sorusu Kafamıza takılarak Evde Çoluk Çoçuk var Çoluk Çocuğumuza bulaştırırık korkusu'da Ayrı bir soru ? Bizler Alkış İstemiyoruz Biraz değer verin Yeter Hani Hasta ve Hasta Yakınları ve Çalışan Sağlık personeli tarafın 'dan da hor Gördüğünüz Temizlik Personeli Arkadaşlarımızın SADECE AFETLERDE FARKINA VARMAYIN Herzaman farkına Varın ve Yaptıkları İşe Saygı Gösterin Bizler Yaptığımız İşle Daima gurur Duyduk Duymayada Devam Ediyoruz. TEMİZLİK PERSONELİMİZ kirletilen alanları sizlere daha hijyenik alanlarda hizmet vermemiz icin surekli temizliyor. Türkiyede Sağlık Kuruluşların'da Çalışan Temizlik Görevlisi Arkadaşlarımı Tebrik ediyorum.

 

GÜVENLİK GÖREVLİSİ arkadaşlarımız ise sizin sağlığınız için yakınlarının, çoluğunun çocuğunun sağlığını hiçe saymak pahasına CANLA BAŞLA ÇALIŞAN SAĞLIK PERSONELİNİN emeğinin farkına varmayıp düzeni bozmaya çalışan insanlarla uğraşıyor... Bayramda, seyranda, savaşta, koşullar ne olursa olsun sizin sağlığınız için görevimizin başındayız... Bunlar için övgü de beklemiyoruz...

 

SAĞLIK TA ÇALIŞAN TEMİZLİK GÜVENLİK VERİ KAYIT PERSONELİNE HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖSTERİN YETER...

 

Size bir sır vereyim mi? İnanmayacaksınız ama Bizlerde vergi ödüyoruz ve Kimseye gidip de Benim Vergimle Burada Çalışıyorsunla Başlayan Cümleler kurmuyoruz. Saygılarimla Hayati ÇEBİ Sağlığınız İçin Evde Kalın Hayat Eve Sığar

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER