© Araklı Arı Haber 2023

Sıra Dışı Seçim Çalışması Yürütmek Zorundayız

Sıradışı Seçim Çalışması Yürütmek Durumundayız. 

Bizler Araklı Bağımsız Belediye Başkan adayı, meclis üyelerimiz ve bize gönül vermiş insanlarla birlikte ilçemizde halkımızı bir alana toplayarak miting düzenlemeyeceğiz.

Bunun nedeni Ramazan ayı olması ve miting kura çekiminde saatımızın öğleden önce olması, insanların miting alanına erken saatte davet edilmesinin doğru olmadığını düşünmekteyiz.

Mitinglerimizi ve toplantılarımızı halkımızın ayağına giderek oturma alanlarımızda ve özellikle iftar saati ile Sahur saati arasında yapmaktayız. 

Ramazan'da halkımızı rahatsız edici seçim şarkıları ve müzikleri çalmayacağız.

Halkımızı rahatsız edici afiş, pankart asmadık, asmayacağız, israf yapmayacağız.

Seçim nedeniyle Market çeki, para ve benzeri yardımların yapıldığı bilgisine ulaşmış durumdayız. 

Bu yardımların Ramazan'ın devam etmesi nedeniyle 1 Nisan'dan sonra yapılmasının daha uygun olacağını, başkaları tarafından yapılan yardımların benzerlerinin bizden talep edildiğini görmekten üzüntü duymaktayız.

Yapılan bu yardımların insanların duygularını ve ekonomik durumlarını kullanarak oy almaya yönelik bir hale dönüşmesini üzüntüyle izlemekteyiz. 

Araklı'da Belediye Başkanı seçildiğimizde insanlara yardım etmekten ziyade, onlara alın teriyle para kazanacakları iş ortamları yaratmanın çabası içerisinde olacağız.

Hiçbir vatandaşımızı Seçim döneminde zor durumda bırakıcı davranış içerisinde olmayacağız. 

Araklı halkımıza saygıyla duyurulur. 

Selam sevgi ve saygılarımızla 

Araklı bağımsız belediye başkan adayı 

Yusuf Durmuş

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER