© Araklı Arı Haber 2023

Trabzon Milletvekili Örs, Araklı'ya geliyor!

İYİ PARTİ Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs 20 Haziran Pazartesi günü Araklı'ya geliyor.

 

Daha önce sıksık Araklı'nın sorunlarıyla yakından ilgilenmesiyle tanınan İYİ PARTİ Trabzon Milletvekili Örs, yeniden Araklı halkının sorun ve dertlerini iştişare etmek üzere Araklı ziyaretinde bulunacak.

ARAKLI ADINA ÖNEMLİ KONULARDA SÜPRİZ GÖRÜŞMELER YAPILACAK

Milletvekili Örs'ün programına saat 11'de Parti binasında basın mensuplarıyla buluşmakla başlayacak. Ardından Taşönü Çöp aritma tesisinin insan sağlığı ve çevreye verdiği zararlar yerinde inceleme yapılarak kamoyuyla paylasılacak. Ayrica Arakli'nın birçok mahallesinde yaşanan ve giderek artan birçok konudaki şikayetler dinlenerek gerekirse konuyu Meclise kadar taşıyacağı bekleniyor. Milletvekili Hüseyin Örs'ün yine Araklı'nın sorunlarını çözmek amacıyla açıklanmayan süpriz temaslarda bulunacağı öğrenildi.

 

ÖNEMLİ KONULARDA DAİMA ARAKLI'NIN HAKKINI SAVUNMUŞTU

Bilindigi üzre Hüseyin Örs daha önce Araklı'nın Karadere yolunun bitmeyen sorunlarini, Sanayi sitesinde ve yolunda yasanan hak mahrumiyetlerini mecliste söz konusu etmişti. Çamliktepe sel afetiylede yakinen ilgilenen Hüseyin Örs'ün sonderece önemli Araklıda bazi süpriz görüşmeler yapacağı ögrenildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER