© Araklı Arı Haber 2023

Trabzon Valisi Eren Bülbül'ün Kabrini Ziyaret Etti

Trabzon Valisi Eren Bülbül'ün Kabrini Ziyaret Etti

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, 11 Ağustos 2017'de terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Şehit Eren Bülbül’ün Maçka ilçemizdeki kabrini ziyaret ederek Eren Bülbül ve aynı saldırıda şehadete yürüyen Jandarma Astsubay Ferhat Gedik'in ruhu için dua okudular.


Vali Yıldırım’a ziyarette İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Adem Şen, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, İl Müftüsü Selami Aydın ve ilgililer eşlik etti.


Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, Şehit Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül ile yakından ilgilenip bir süre sohbet ettiler.
Vali Yıldırım “Bu vatanın her karış toprağı şehitlerimizin kanıyla yoğrulduğu için çok kıymetlidir. Bu toprakları vatan yapmak için ne bedeller ödendi. Bu uğurda neredeyse şehit vermeyen aile yoktur. Şehitlerimizin kanıyla yoğrulan bu topraklarda gözü olanlar karşısında her daim Türk milletini bulacaktır. Başkalarının ölüm dediği şey bizim için şehadettir. Biz bu yüzden vatan uğruna ölmekten korkmayız.

 

Bu bayrak inmesin, ezanlar dinmesin diye bu devletin, bu milletin bekası için mücadelemiz kıyamete kadar devam edecek. Bu toprakları bize vatan yapan ecdadımızı rahmetle ve minnetle anıyorum. Onları unutmak mümkün değildir. Bu vesileyle bir kez daha burada şehadet mertebesine erişen Eren Bülbül evladımızı ve Jandarma Astsubay Ferhat Gedik'i rahmetle anıyorum.” dedi.
Program İl Müftüsü Selami Aydın'ın Kur'an tilaveti ve duasıyla sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER