© Araklı Arı Haber 2023

Yeni Başkan Ayaydın Seçildi

Trabzon ve Havalisi Şube 1. Olağan Genel Kurulu 27 Eylül 2020 Tarihinde Saat 10:00’da Toplandı.

 

Trabzon ve Havalisi Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu’na başlamadan önce Sendikamızın 40. Yıl Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle, Toleyis’in, Sendikası kurucusu ve Genel Başkanı Cemail BAKINDI ile 40 yıllık onurlu yürüyüşünü içeren tanıtım filmi yayınlandı.

 

Genel Kurul’un Açılış Konuşmasını Trabzon ve Havalisi Şube Başkanı Yusuf AYAYDIN gerçekleştirdi.  AYAYDIN; Genel Kurul’un hayırlı olması temennisinde bulunarak tüm misafirlere katılımlarından dolayı teşekkürlerini sundu.

 

Ardından Başkanlık Divanının oluşturulmasına ilişkin teklifi kongreye sundu. Divanın teşkiline ilişkin teklif oy birliğiyle kabul edildi. Divan Başkanlığına Cemail BAKINDI, Divan Başkan Yardımcılığına Yusuf KUTLU, Katip Üyeliklerine Serap YALÇIN ve Demet YILMAZ seçildi.

 

Daha sonra, Büyük ATATÜRK ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

 

Ardından konuşmalarını yapmak üzere Genel Başkanımız  Cemail BAKINDI kürsüye davet edildi.  Bakındı; Katılımcıları selamlayarak duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yeni açılan şubemizin işkolumuz işçilerine, GSB üyelerimize hayırlı olmasını diledi. GSB’da yapılan örgütlenme çalışmalarında büyük emeği olan GSB üyelerimize teşekkürlerini sundu. Birlik ve beraberlik içerisinde daha da güçlü olunacağını ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Herkesi sağlık ve mutlulukla selamlayıp, saygılarını sunarak sözlerini noktaladı.

 

Divan Başkanı  Cemail BAKINDI, Sendika Yönetim, Denetim, Disiplin Kurul’larına adayların tespiti için süre verdi.

 

Adaylık müracaatları geldikten sonra, Genel Kurul delegelerine müracaat eden adaylıklar okundu ve oy pusulası basılması için matbaaya gönderildi.

 

Basılan oy pusulaları Seçim Kuruluna teslim edilerek Genel Kurulun seçimler kısmına geçildi.

 

Trabzon ve Havalisi Şubemizin 27.09.2020 tarihinde yapılan 1. Olağan Genel Kurul’unda, Şube Başkanlığına Yusuf AYAYDIN seçildi.

 

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ
ŞUBE BAŞKANI :YUSUF AYAYDIN
ŞUBE SEKRETERİ :TEVFİK KOLSUZ
ŞUBE MALİ SEKRETERİ :İBRAHİM ERDEM KANBUR
ŞUBE TEŞKİLAT SEKRETERİ :EBRU SEZGİN
ŞUBE EĞİTİM SEKRETERİ :ALPEREN DEMİREL

 


Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik eder, sendikamıza işçi sınıfına hayırlı olmasını temenni eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER