© Araklı Arı Haber 2023

Yeşilay Trabzon Şubesinden Araklı'ya Ziyaret

Yeşilay Trabzon Şubesinden Araklı'ya Ziyaret

Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Av. Işıl Demir Güner, Yönetim Kurulu Üyelerinden Dr. Erdem Şen, Hayri Öztürk, Araklı İlçe Temsilcisi Leyla Bozkurt Araklı Kaymakamı Kürşad Karaca ve Belediye Başkanı Recep Çebi’yi ziyaret etti.

Sigara, alkollü içki ve diğer uyuşturucu gibi alışkanlıklar ile mücadele eden ve bütün zararlı alışkanlıklardan halkın ve bilhassa gençlerin korunması için mücadele eden Yeşilay Araklı’da yapacağı çalışmalar ile farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ziyaretlerinden dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade ederek, ”Bağımlılıkla mücadele ve özellikle gençlerimizin bundan korunması adına değerli çalışmalar gerçekleştiren Yeşilay’a teşekkür ediyoruz. Sigara, alkollü içecek ve uyuşturucu maddelerin yanı sıra teknoloji bağımlılığı da çok ciddi bir sorun teşkil ediyor. Telefon ve tablet gibi cihazların bağımlılık derecesinde kullanılması sohbeti, muhabbeti ve gerçek hayatla olan bağı koparıyor.

 

Çocuklar yemek yemiyor, odasından çıkmıyor, hareket etmiyor. Bu tarz hareketler hem psikolojik hem de sağlık anlamında ciddi sorunlar oluşturuyor. İnşallah görüşmelerimiz neticesinde aktif bir şekilde işbirliği sağlayarak gerekli çalışmaları gerçekleştireceğiz.” ifadelerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER