SON DAKİKA :
Son dakika gelişmesi bulunmuyor.

Araklı'da Beş Mahalle Ayakta, Büyükşehire Tepki Büyük!

Araklı'nın beş mahallesinde aylardır suyun kesilmis ve sağlıklı akmıyor olması binlerce vatandaşı ayağa kaldırdı.
EditörEklenme: 07.09.2020 - 23:07Güncelleme: 07.09.2020 - 23:07
Alfa Car Rental
Siemens Araklı
İnegöl Mobilya

Araklı'nın beş mahallesinde aylardır suyun kesilmis ve sağlıklı akmıyor olması binlerce vatandaşı ayağa kaldırdı. Büyükşehir belediyesi ve TİSKİ'ye tepkiler çığ gibi büyüyor.


Buzluca Mahallesi, Taşönü, Karşıyaka, Samayer ve Yalıboyu mahalleleri temiz içme suyunu aylardır kullanamıyor. Mahallelerin hemen girisinde patlayan su şebeke hattından dolayı sular kesik. Aylardır su boşa akıyor, birçok şikayet ve isteğe rağmen ekiplerin gelip yapmadığını dile getiren mahalle halkının sabrı tükenmiş durumda.

 

TEMİZ SU BOŞA AKIYOR, EVLERDE İÇMEYE DAMLA SU YOK

 

Temiz suyun hergün boşa aktığını, arızanın giderilmedigini söyelen mahalle halkı TİSKİ ve Büyükşehir ekiplerinin sürekli  konuştuğunu, sözünde durmadiklarini ifade ediyor.

 

Olayın vaziyetini göstermek adına vatandaş evlerinde akan çamurlu suların videosunu çekerek sosyal medyadan paylaşıyorlar. Ayrıca durumu Cumhurbaşkanlığına şikayet edeceklerinide dile getiriyorlar.

0
Haliloğlu Süt Ürünleri

Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu sen yaz 🙂
⬇️ Sonraki habere geçmek için aşağı kaydırın...
Araklı'da Beş Mahalle Ayakta, Büyükşehire Tepki Büyük! - Araklı Tv