SON DAKİKA :
Son dakika gelişmesi bulunmuyor.

ARAKLI'DA DEVRİM GİBİ KARAR

Araklı öğretmen evin’den güzel bir uygulama öğretmen evinde bugün itibariyle sıcak yemek verilecek bu nedenle bir tören düzenlendi.
EditörEklenme: 09.11.2015 - 22:00Güncelleme: 09.11.2015 - 22:00
ARAKLI'DA  DEVRİM GİBİ KARAR
Alfa Car Rental
Siemens Araklı
İnegöl Mobilya

Araklı öğretmen evin’den güzel bir uygulama öğretmen evinde bugün itibariyle sıcak yemek verilecek bu nedenle bir tören düzenlendi.

törene İlçe Kaymakamı Adnan Tezcan, İlçe Belediye Başkanı Recep Çebi ve Başkan Yardımcısı Burhan Akyıldız, Garnizon Komutanı Ercan Ilık, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Rıza Keskınsoy Araklı öğretmenevinde  Yıllardır var olan fakat işletilemeyen yemekhane bölümü hizmete açılıyor.

 

Halk Eğitim Merkezi ile yapılan ortak projede, kurumda açılan aşçılık kursu sayesinde öncelikle resmi kurumlardaki çalışanlara bundan sonra öğle yemeği çıkaracak. Tabldot usulü 3 çeşit yemek fiyatı 7,5 TL olarak belirlenmiş

0
Haliloğlu Süt Ürünleri

Yorumlar (0)

Henüz yorum yok. İlk yorumu sen yaz 🙂
⬇️ Sonraki habere geçmek için aşağı kaydırın...
ARAKLI'DA DEVRİM GİBİ KARAR - Araklı Tv