Trabzon Araklı'dan iki yıldız bir den doğuyor Araklı'nın evladı Ali Şahin Yılmaz ve Arif Boşluk bugün Trabzonsporla sözleşme imzaladılar.
Trabzonspor, Arif Boşluk ve Ali Şahin Yılmaz ile sözleşme yenilediklerini açıkladı.
Arif Boşluk’un sözleşmesi 2028’e uzatılırken Ali Şahin Yılmaz’ın sözleşmesi ise 2027’ye kadar uzatıldı.
Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
Genç oyuncularımız Arif Boşluk ve Ali Şahin Yılmaz ile sözleşme yeniledik.
Başkan Yardımcımız Yahya Karahasan, Genel Saymanımız Sami Karaman ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ceyhun Eskici ve Hüseyin Ekşi’nin katılımıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen imza töreniyle Arif Boşluk’un sözleşmesi 2028, Ali Şahin Yılmaz’ın ise 2027 yılına kadar uzatıldı.
Ali Şahin Yılmaz 2004 Doğumlu ilkokulu Araklı Merkez İlkokulunda okudu Orta okulu ve Liseyi Trabzon Erdoğdu Lisesinde okudu ise Bordo-Mavili formamız altında uzun yıllar forma giymek istediğini belirterek, “Çocukluğumdan beri fanatiği olduğum kulübüm Trabzonspor’da sözleşmemi uzattığım için çok mutlu ve gururluyum. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur” ifadelerine yer verdi.
Haber 61
Araklı'dan 2 Yıldız Doğuyor Yılmaz ve Boşluk



Araklı'dan, 2 Yıldız, Doğuyor, Yılmaz, ve, Boşluk
- 1SEVDİM
- 1ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN

Yorum Yazın