MENU
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • ASTROLOJİ
  • RÜYA TABİRLERİ
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • ETKİNLİK TAKVİMİ
  • BİYOGRAFİLER
  • E-GAZETE
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • TAZİYELER
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • E-Gazete
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Firma Rehberi
  • Seri İlanlar
Araklı Arı Haber
DOLAR29.4457
EURO32.7195
GR ALTIN1964.9
ÇEYREK3232.3
Trabzon
Araklı Arı Haber
Araklı Arı Haber
  • ARAKLI
  • GÜNDEM
  • SPOR
  • SAĞLIK
  • KÖYLER
  • SİYASET
  • BÖLGESEL
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR SANAT
Kapat

Araklılı'lar Ankara'da İftarda Bir Araya Geldiler

Ana SayfaGündemAraklılı'lar Ankara'da İftarda Bir Araya Geldiler
Araklılı'lar Ankara'da İftarda Bir Araya Geldiler


22 April, 2022, Friday 22:25
  • yazdırfont küçültfont büyüt

ARAKLILILAR BAŞKENT’TEKİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ ANKARA’DA GERÇEKLEŞTİRİLEN ARAKLI İFTARINA KATILIM YOĞUN OLDU

 

Başkent Araklı Derneği (BADER), Ankara’da düzenlediği iftar yemeğinde Trabzonluları bir araya getirdi. Gazi Üniversitesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve yaklaşık 400 kişinin katıldığı iftar yemeği siyaseti, bürokrasiyi, iş dünyasını ve vatandaşları buluşturdu.

 

BADER’in düzenlediği iftar yemeği öncesi Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu Kur’an-ı Kerim tilaveti okuyarak dua etti. İftar yemeğine, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Şeref Kalaycı, Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hasan Yılmaz, Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Trabzon eski Milletvekili İbrahim Çebi, CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Prof. Dr. Ali Rıza Erbay, Ankara İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Trabzon Üniversitesi (TRÜ) Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Ticaret Bakanlığı Personel Genel Müdürü Yahya Baba, Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuzhan Hasançebi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski yönetim kurulu üyesi, iş insanı İbrahim Usta, İçişleri Bakanlığı Bakan Danışmanı Mazhar Yıldırımhan, Yargıtay Üyesi Mehmet Osmanoğlu, Yargıtay Üyesi Aydın Şimşek, Birlik Vakfı Ankara Temsilcisi Muhittin Bal, BADER Başkanı Tacettin Çebi, yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı.

 

-Çebi’den hemşehrilerini kucaklayan konuşma İftar yemeğinin ardından, BADER Başkanı Tacettin Çebi davetlilere yönelik bir konuşma gerçekleştirdi. Selamlama konuşmasının ardından Çebi, amaçlarının Ankara’da hemşehrilerine, tüm Trabzonlulara doğup büyüdükleri şehrin tarihini, sanatını, kültürünü ve folklorunu tanıtarak gelecek kuşaklara aktarmak ve kalıcılığını sağlamak olduğunu söyledi.

 

Derneğin yıllar geçtikçe tüm hemşehrileriyle kucaklaşmayı başardığını ve Trabzon’dan Ankara’ya herhangi bir nedenle gelenlerin sorunlarını gidermeye çalışan bir kurum haline geldiğine değinen Çebi, “Hizmet yoğunluğu artarak devam etmekte. Başkent Araklı Derneği olarak kuruluş amacımıza uygun, Ankara’da ve diğer illerde yaşayan hemşehrilerimize ulaşmak, onların dertleriyle hemhal olmak en büyük gayemiz ve hedefimiz.

 

Bizlere destek olan iş insanlarına, bürokratlara ve devlet büyüklerine en kalbi duygulara teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizi yalnız bırakmadıkları için kendilerine şükran ve minnet borçluyuz” dedi. Çebi, konuşmasının sonunda Ramazan ayında güzel bir ortamı hemşehrileri ile paylaşmaktan dolayı yaşadığı manevi haz için Allah’a şükrettiğini belirterek katılımcıların yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutladı. -Milletvekilleri söz aldı.

 

BADER Başkanı Tacettin Çebi’nin ardından CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi bir konuşma yaptı. Hamzeçebi konuşmasında, “Derneğimizi kutluyorum. Birlik beraberliğimizin artarak devam etmesini diliyorum. Ramazan ayını birlik beraberlik içerinde idrak ediyoruz. Bu yemekte şunu da gördük ki Araklı büyük bir güç. Buradan, yaklaşan Ramazan bayramınızın mübarek olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Daha sonra, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen kürsüye çıktı. Türkmen, katılan tüm Araklılı hemşehrilerini saygı ve sevgi ile selamlayarak başladığı konuşmasında, “Rabbim oruçlarımızı birlikte tutmayı nasip eden ülkemizin birliğini beraberliğini daimi eylesin. Cenab-ı Hakk’tan şimdiden bayramınızın mübarek olmasını diliyorum” diye konuştu. İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs ise konuşmasında Trabzonspor vurgusu yaptı.

 

Katılanları selamlayan Örs, gördüğü kalabalık karşısında, “İnşallah o sene bu sene. ‘Bundan sonra her sene’ diyeceğimiz muhteşem kalabalıkları, iftarları yaşayacağız. Herkesi Allah’a emanet ediyor, Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi. Kürsüye son olarak çıkan AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu şunları söyledi: “Hepimiz hepimizle gurur duymalıyız.

 

Hemşehrilerimiz bizi birleştiren çok önemli bir güç. Bu gücü bir araya getiren başta başkanımız olmak üzere dernek yönetimimize teşekkür ediyorum. Ben Araklı’da doğmasam da orada doğan bir insanın 17 yıldır eşi olduğum için gurur duyuyorum.

 

Beni de bir Araklılı olarak görebilirsiniz. Herkesin Ramazan Bayramı’nı şimdiden kutluyorum.” İftar yemeği, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 

Haber Fatih Yılmaz

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Delikanlı'nın Kralı Araklı'da Bulduğu 100'bin TL Değerinde Altını Teslim Etti
Delikanlı'nın Kralı Araklı'da Bulduğu 100'bin TL Değerinde Altını Teslim Etti
Araklı'da 100 bin TL'lik Altın Buldu
Araklı'da 100 bin TL'lik Altın Buldu
Trabzon ve Araklı’da TOKİ Dolandırıcılığına Dikkat!
Trabzon ve Araklı’da TOKİ Dolandırıcılığına Dikkat!
Toki'den Araklı'ya Şok
Toki'den Araklı'ya Şok
Araklı'da Örnek Uygulama
Araklı'da Örnek Uygulama
Araklılı Oyuncu Onur Dilber, “Taşacak Bu Deniz” Dizisinde Dikkat Çekiyor
Araklılı Oyuncu Onur Dilber, “Taşacak Bu Deniz” Dizisinde Dikkat Çekiyor
Araklı’da “Taşacak Bu Deniz” Dizisi Çekimleri Heyecan Yaratıyor
Araklı’da “Taşacak Bu Deniz” Dizisi Çekimleri Heyecan Yaratıyor
Araklı'mızı Temsil Eden Koçaslan’dan Büyükelçi Tantekin’e Ziyaret
Araklı'mızı Temsil Eden Koçaslan’dan Büyükelçi Tantekin’e Ziyaret
Araklı'ya Yeni Hakim Atandı
Araklı'ya Yeni Hakim Atandı
Siyasetin Dili Yeniden Nezaket ve Adalet Olmalı”
Siyasetin Dili Yeniden Nezaket ve Adalet Olmalı”
Son dakika Araklı Karadere Yolunda İtfaiye Aracı Devrildi
Son dakika Araklı Karadere Yolunda İtfaiye Aracı Devrildi
Araklı'da “Gençlerimiz Ecdadımızla Tanışıyor” Projesiyle Kültür Gezisine Çıktı
Araklı'da “Gençlerimiz Ecdadımızla Tanışıyor” Projesiyle Kültür Gezisine Çıktı
Araklı’ya Heyecan Dolu ATV Parkuru Geliyor
Araklı’ya Heyecan Dolu ATV Parkuru Geliyor
Araklı'da Ölen Köpeği İçin Mezar Yaptırıyor
Araklı'da Ölen Köpeği İçin Mezar Yaptırıyor
Flaş Haber: Araklı'da Narkotik Operasyonu
Flaş Haber: Araklı'da Narkotik Operasyonu
Araklı'da Acı Gün 3. kişi Son Yolculuğuna Uğurlandı
Araklı'da Acı Gün 3. kişi Son Yolculuğuna Uğurlandı
Araklı’da Trafik Sorunu Giderek Derinleşiyor: Çözüm Bekleniyor
Araklı’da Trafik Sorunu Giderek Derinleşiyor: Çözüm Bekleniyor
Araklı'da Mehmet Akif Bal Hoca'dan Oslu Hoca Vurgusu
Araklı'da Mehmet Akif Bal Hoca'dan Oslu Hoca Vurgusu
Araklılı İlçe Başkanı Görevden Alındı
Araklılı İlçe Başkanı Görevden Alındı
Araklılı Hemşehrimiz Enis Akdağoğlu Kaymakam Olarak Atandı
Araklılı Hemşehrimiz Enis Akdağoğlu Kaymakam Olarak Atandı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
GÜNDEM

Ankara'daki Araklı Sivil Toplum Kuruluşları buluşması Gerçekleşti

Araklılı Akova Haber Müdürü Oldu

Trabzon'da Filistinli Öğrenciler Unutulmadı

Araklılı Servet Yılmaz Bakü Büyükelçiliğine Atandı

Araklı Arı Haber
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Araklı Arı Haber 2023