
🔴 ANAHTAR PARTİ TEŞKİLATI, ARAKLI BASINIYLA BİR ARAYA GELDİ
Anahtar Parti Araklı İlçe Başkanlığı, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda, Araklı’nın gündeminde yer alan sorunlar, vatandaşların talepleri ve ilçenin ihtiyaçları ele alındı.
Toplantıda değerlendirmelerde bulunan Anahtar Parti Araklı İlçe Başkanı İslam Baytürk, sahadan aldıkları geri dönüşleri ve vatandaşların kendilerine ilettiği sorunları basın mensuplarıyla paylaştı.
Başkan Baytürk, Araklı gündemine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulunarak ilçenin mevcut sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüşlerini dile getirdi.
Toplantıda ayrıca Araklı’nın gelişimi, yerel yönetim, altyapı ve vatandaşların beklentileri başta olmak üzere ilçenin gündemindeki çeşitli konular üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.












Yorumlar (0)