© Araklı Arı Haber 2023

Araklılı Akova Haber Müdürü Oldu

Aziz Akova Türkiye’nin bir çok ünlü ekran yüzünü kadrosuna katan ve medya sektörüne iddialı bir giriş yapan Ekol TV’de Haber Müdürü oldu. Ayrıca her pazar ünlü ekonomist Mert Başaran ile program yapmaya başladı.

Ekol TV Erman Toroğlu, Armağan Çağlayan, Cübbeli Ahmet Hoca, Oylum Talu, Balçiçek İlter, Meltem Acet, Zeliha Saraç, Sevilay Yılman gibi bir çok önemli ekran yüzünü de kadrosuna katarak adından sıkça söz ettirmeye başladı.

 

Aziz Akova Kimdir ?

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olan Akova kariyerine öğrencilik yıllarında başladı. Show Haber'de stajyer olarak İstanbul medyasına adım attı. Sırasıyla TV EM ve Beyaz Tv kanallarında muhabir olarak mesleğini sürdürdü.

2019 yılında Show Haber’e transfer oldu. Yaptığı özel haberlerle dikkat çeken başarılı muhabir , 6 Şubat Depremi başta olmak üzere bir çok sıcak olaylarda görev yaptı. 4 yıl çalıştığı Show Haber’den ayrılıp Ekol TV’nin kurucu ekibi arasında yer aldı. Şu an da Ekol TV’de Haber Müdürü olarak görev yapan Aziz Akova aynı zamanda ekonomist Mert Başaran ile Paranın Yönü adlı programın sunuculuğunu üstleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER